Dewalt Akkus Ütvefúró

Thu, 21 Jul 2022 23:56:05 +0000

fúrószár átmérő és anyaga: 13mm fé mm Szín: sárga fekete Tokmánytípus, befogható méret: 13 mm Túlterheltségi védelem: Igen Kötelező jótállás: 1 év × Hibás termékadat jelentése Melyik adatot találta hiányosnak? Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is! Üzenet Felhívjuk figyelmét, hogy bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek és erre az üzenetre választ nem küldünk. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő oldalunkat! A funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat! Egy perc az egész! Miért érdemes regisztrálni nálunk? Rendelésnél a szállítási- és számlázási adatokat kitöltjük Ön helyett Aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti Korábbi rendeléseit is áttekintheti Kedvenc, gyakran vásárolt termékeit elmentheti és könnyen megkeresheti Csatlakozhat Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezheti annak előnyeit Applikáció Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.

DeWALT Akkus ütvefúró-csavarbehajtó 18V DCD778S2T-QW

Garanciális igény benyújtás • A garanciális igény benyújtásához lépjen kapcsolatba a termék értékesítőjével vagy az Önhöz legközelebb lévő hivatalos DEWALT szervízzel (). • Jutassa vissza a DEWALT terméket az értékesítőjéhez vagy egy hivatalos DEWALT szervízhez valamennyi alkatrésszel, az eredeti vásárlást igazoló bizonylattal és az érvényes DEWALT Európai 3 év Garancia tanúsítvánnyal. • A DEWALT fenntartja a jogot, hogy visszautasítson bármilyen garanciális igénylést, amennyiben a hivatalos szervíz véleménye szerint a meghibásodás nem anyag vagy gyártási hibának köszönhető, vagy a garanciális igénylés nem felel meg a DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia feltételeinek. 30 napos "cseregarancia": Amennyiben egy DEWALT termék jelentős részét (motor, állórész, forgórész, elektronika) illetően a teljesítéstől számított 3 munkanapon túl, de 30 naptári napon belül meghibásodást észlel, majd ezt követően a szakszervizünk megállapítja, hogy a készülék meghibásodásának oka gyártási eredetű, abban az esetben a hibás termék kijavítása helyett – kérésére – azt azonos típusú, hibátlan készülékre kicseréljük, melyet 3-5 napon bellül vehet át kereskedőjénél!

Fontos paraméterek Ergonómia ● Az ütvecsavarozó egy olyan különleges szerszám, ahol az ütések a forgás irányában történnek (ellentétben pl.
dewalt akkus ütvefúró 2

Dewalt akkus ütvefúró-csavarozó DCD792NT-XJ 18V XR alapgép - KERTRENDEZÉS, SZABADIDŐ FEJSZE, BALTA, HASÍTÓÉK, RÖNKFORGATÓ METSZŐOLLÓ, ÁGVÁGÓ, SÖVÉNYVÁGÓ GEREBLYE, LOMBSEPRŰ, SEPRŰ FŰMAGSZÓRÓ, SÓSZÓRÓ KAPA, CSÁKÁNY, TALAJLAZÍTÓ, VASVILLA Több Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató ban foglaltakat.

Knife

Cikkszám: DCD778S2T Gyártó: DeWalt Méret: 18V 2x1. 5Ah Tömeg: 2. 5 Kg Szín: Sárga - fekete Anyag: Műanyag/fém Mennyiségi egység: db Bruttó ár: 88 000 Ft ( 69 291 Ft + áfa) Bruttó akciós ár: 63 368 Ft ( 49 896 Ft + áfa) -28% A készlet erejéig. Raktárkészletről érdeklődjön Leírás Erőteljes 18, 0 V-os ütvefúró-csavarozó fúrási és csavarozási munkákhoz 1, 5Ah-s XR Li-Ion tehnologiával 13 mm-es, egykezes működtetésű gyorstokmány automatikus tengelyrögzítővel megkönnyitve ezzel a bit cserét 2 mechanikus sebességfokozat, elektronikus fordulatszám szabályozás, forgásirány váltás Intelligens kapcsoló a jobb szabályozás érdekében. 15 fokozatban állítható precíz nyomatékkuplung minőségi csavarozáshoz Különböző fúrási és csavarozási továbbá ütvefúrási funkciók Fényes Led világítás késleltető funkcióval megnövelve ezzel a munkavégzési kényelmet Ergonomikus gumírozott fogantyú Univerzális töltő az XR akkumulátorokhoz Az XR Li-Ion intelligens sorozat tagja Akkumulátor XR Li-Ion Feszültség 18 V Akkumulátor kapacitás 1.

  • DeWalt Akkus Fúró-ütvefúró-csavarbehajtók Szuper Áron!
  • DeWALT DCD778S2T-QW Akkus ütvefúró-csavarbehajtó 18V
  • Dewalt akkus ütvefúró-csavarozó DCD997P2B-QW 18V XR 2x5,0Ah
  • DeWALT Akkus ütvefúró-csavarbehajtó 18V DCD778S2T-QW
  • Dewalt akkus ütvefúró 1
  • Magyar katonai élelmiszercsomag ar 01
  • Dewalt akkus ütvefúró tools
  • Dewalt akkus ütvefúró grinder
  • Ütvefúró-csavarbehajtó, akkus 18V 2db 1.5Ah Li-ion - kefemen- DeWalt (DCD778S2T)

Azon fogyóeszköznek minősülő tartozékok, amelyek a munkadarabbal kerülnek közvetlen érintkezésbe, pl. : fúrószárak, fűrészlapok, csiszolókorongok. Olyan garanciális javításra benyújtott, egy szett részét képező termék, melyen a gyártási dátum kód nem egyezik a szett többi részével vagy a vásárlás dátumával. Kéziszerszámok, ruházat, védőruházat Rögzítő eszközökre pl. : Szögezők, Patronos szögezők Akkumulátorok és töltők Újjáépített vagy felújított termékek a megfelelő jelöléssel ellátva - "Gyárilag felújítva" és/vagy "Q" Kompresszorok és generátorok A DEWALT fenntartja a jogot, hogy visszautasítson bármilyen garanciális igénylést, amennyiben a hivatalos szervíz véleménye szerint a meghibásodás nem anyag vagy gyártási hibának köszönhető, vagy a garanciális igénylés nem felel meg a DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia feltételeinek. Kapcsolódó termékek Újdonságaink

5Ah XR Li-Ion akkumulátor Univerzális XR töltő TSTAK koffer Üresjárati fordulatszám 0 - 500 - 1750 /perc Üresjárati ütésszám 0 - 8500 - 29 750 /perc Nyomaték 26 / 65 Nm (lágy / kemény) Max. furatátmérő 13mm / 13mm / 30mm (acél / kőzet, falazat / fa) Méret 204 x 67 x 198mm (h x sz x m) Regisztráljon a "My DEWALT" segítségével ITT, hogy XR-termékére 3 éves garanciát igényelhessen! A "My DEWALT" felhasználói 3 évre terjeszthetik ki XR termékük garanciáját. A "My DEWALT"-ba történő egyszerű regisztrációt követően adja hozzá készülékét "Az én készülékeim" részleghez és nyomtassa ki a tanúsítványát! A jogosultság megszerzéséhez a vásárlástól számított 4 héten belül el kell végeznie a regisztrálást. Reklamáció esetén a tanúsítványra és a vásárlási bizonylatra lesz szüksége. Minden esetben ellenőrizze, hogy a vásárolt gépre vonatkozik a garancia kiterjesztés! Általános szerződési feltételek A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosának áll rendelkezésére, aki a terméket hivatalos DEWALT európai viszonteladótól vásárolta, szakmai felhasználási céllal.

A nyomás növelésekor a fordulatszám is megnövekszik. A fenti leírást a gyártó honlapja alapján ( dewalt. hu) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedélyhez kötött.