Kerékpár Hátsó Lámpa - 2In1 Első És Hátsó Kerékpár Lámpa - Usb-Ről Tölthető - Fekete (Bb18670) - Big Buy Webshop

Sun, 24 Jul 2022 00:14:02 +0000
Az elöl és hátul elhelyezett kerékpáros lámpa az egyik alaptartozék, amely egy utazás megkezdéséhez szükséges. Egy ilyen terméknek köszönhetően a felhasználó nem csak mindent lát maga előtt, hanem vezetés közben is láthatóvá válik, ha sötét van, vagy az időjárási viszonyok nem garantálják a jó láthatóságot. A kerékpár lámpának praktikus fogantyúja van, amely a kormányra rögzíthető. Előnye az egyszerű és gyors összeszerelés, a gumiszíjnak és a műanyag kampónak köszönhetően. A gumi nyúlik, így a kormánycső átmérőjéhez igazodhat. A lámpa 360°-ban elforgatható, így bármilyen irányba fordíthatja, amire szüksége van. A lámpák beépített akkumulátorral rendelkeznek, amely az USB porton keresztül töltődik. Csak vegye le a lámpát a kerékpárról, és csatlakoztassa áramforráshoz. A lámpa további előnye a gyors töltés. A többfunkciós kerékpáros lámpa vízálló IPX-6 szerkezettel rendelkezik, melynek köszönhetően kedvezőtlen időjárási körülmények között is ellátja funkcióját, mint köd, hó, szitálás vagy eső.

Tökös – NapiKütyü

Lézeres kerékpár hátsó lámpa indexel Félsz, hogy nem vagy eléggé látható éjszaka az utakon? Ezzel a Kerékpár lámpával garantáltan minden autós észre fog venni. Nemcsak fénye miatt tökéletes bicikli lámpa, de két extra tulajdonsága is nagyban hozzájárul a biztonságos kerékpározáshoz. Ez a kettő funkció pedig az index és a lézer. Az index segítségével éjszaka is jól láthatóan jelezheted kanyarodási szándékodat, ezáltal biztonságosabbá válik a közlekedés. A kb. 5 méteres lézer csíkok pedig a mögötted haladóknak fogják kijelölni a biztonságos követési távolságot. A biciklis lámpa felszerelése nagyon egyszerű, pár perc alatt telepíthető. A terméken többféle világítási fokozat is beállítható, illetve a lézert is tudod külön be és kikapcsolva használni. Mind a lézert, mind pedig az eszközön található indexet a kormányra szerelhető távirányítóval kényelmesen kezelheted. A lámpa USB-ről tölthető, míg a vezérlő cserélhető gombelemmel működik. A kormányra szerelhető vezérlő, illetve a lámpa könnyedén lepattintható, így azt mindig magaddal viheted a lopás elkerülése végett, ha esetleg lezárod a kerékpárod valahol.

Hátsó lámpa - Világítás - Biztonság - Kerékpár kiegészítők -

kerékpár hátsó lampadaire

Vásárlás: Hátsó lámpa, LED kerékpár bicikli - motorosoknak - 1 661 Ft Motor első lámpa árak összehasonlítása, Hátsó lámpa LED kerékpár bicikli motorosoknak 1 661 Ft boltok

Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk, panasz esetén pedig segítünk annak a rendezésében.

Kerékpár hátsó lampe de luminothérapie

Kerékpár hátsó lampadaire

kerékpár hátsó lampe led

Lézeres indexel | Lealkudtuk

  • Citroen c5 vételi tanácsadó price
  • Phoenix női | Saucony, Asics, Nike futócipő webáruház Pécs
  • APPLE IPHONE 6 64 GB SZÜRKE FÜGGETLEN - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • A Nemzeti Összetartozás Napja – Gyulatelevízió
  • Kerékpár hátsó lámpa
  • Kunhegyesi munkaügyi központ állásajánlatai
  • Hátsó kerékpár lámpa - Lumenet
  • Kerékpár hátsó lampe led
  • Magyar katona rangok
  • Fokhagyma télire üvegbe
  1. A világ gyengéd közönye
  2. Mezei nyl etetese
  3. Etetőkosaras úszó szerelése
  4. Informatika emelt érettségi 2021
  5. Boldog névnapot adrienn