Győri Cégek Ipari Park

Thu, 21 Jul 2022 19:02:49 +0000

Háromtól a Bóbita gyermekzenekar következik, fél öttől Mark, öt órától pedig Lola koncertezik. A polgármesteri köszöntő után, este negyed hétkor kezdődik a fő koncert, Molnár Ferenc Caramel és Bartók Eszter élő fellépése. A sajtótájékoztatón is megjelent Caramel elmondta, saját dalokkal készülnek a koncertre. Öröm számára, hogy városunkban léphet fel, mert eddig Győrben még nem adott koncertet. A nap musorvezetője Kasuba L. Szilárd. A nap során vendéglátó egységek, gyermek és ügyességi játékok várják az érdeklődőket. Husítő fagylalthoz a 15 évvel ezelőtti áron juthatunk. A fővárosból erre a napra leköltözik a Csodák Palotája, mintegy húsz érdekes játékkal. A Révai utcából 13. 30-tól óránként ingyenes 38-as buszok indulnak, amelyek minden egész órában indulnak vissza. Fehér Gábor, a Diadém Rendezvény Iroda ügyvezetője elmondta, az ipari park cégeinek tíz fős csapatok részvételével tíz helyszínes kalandtúra-vetélkedőt szerveznek. A látványos játékokra már 26 cég 260 dolgozója jelezte részvételét.

  1. Hotel
  2. Simulator ride adventure

Hotel

Az iparvágány megépítése egy újabb lépés a jövő felé, amelyet az önkormányzat a győri cégekkel, vállalkozásokkal közösen épít. Győr immáron földön, vízen, levegőben és vasúton is ki tudja szolgálni a helyi vállalkozások igényeit. Minden beruházást az motivál, hogy nőjön a foglalkoztatás, a munkáltatók és a munkavállalók egyaránt elégedettek legyenek, ezért is csökkenti Győr városa 2 százalékról 1, 8 százalékra az iparűzési adó mértékét (ami mintegy 10 százalékos tehercsökkenést jelent a vállalkozásoknak), és ezért épül az iparvágány is. A tervezett vágány az ipari park jelenlegi, I. számú vágányának meghosszabbításaként épül. Összes költsége 806 millió forint, melynek 65 százalékát, 523 millió forintot egy, az Európai Unió és a magyar állam által finanszírozott pályázat útján nyerte el a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. A 281 millió forintos önrészt Győr városa biztosítja a Győri Ipari Park tulajdonosán, a Győr-Szol Zrt. -n keresztül. A Győri Ipari Parkban Kft. 1991-ben alakult osztrák-magyar vegyesvállalatként.

  • Győri cégek ipari park usa
  • Airbus A320 Üléselrendezés
  • Győri cégek ipari park hotel
  • Hajszínező meddig tart bar
  • Magneto 500 talpbetét
  • Győri alumínium öntöde ipari park Győr - Telefonkönyv

részére. Beépítettük továbbá azokat a kitérőket, amelyek az ipari park további nagyvállalatainak közvetlen vasúti csatlakozását biztosítják. A nagyszabású beruházás teljes elkészülte májusra várható, amikor a vágány teljes kivitelezése és az összes járulékos munka elkészül. A mintegy 800 millió forintos összköltség finanszírozásához az ipari parkok üzemeltető társaság az Új Széchenyi Terv Közlekedés Operatív Program támogatási rendszeréből 65 százalékos támogatást nyert el. Emellett a terveknek megfelelően halad a park hatodik bővítési ütemének megvalósítása, így új ingatlanok állnak a letelepedni kívánó érdeklődők rendelkezésére. Tavaly év végén két nagyobb méretű telek kelt el, és további egy ingatlanra már előszerződést kötöttünk.

Simulator ride adventure

Ezeket olyan termelőtevékenységet folytató társaságok vették használatba, mint a másodlagos szőnyegalátéteket gyártó Propex Fabrics Kft. (az egykori Amoco Kft. ), valamint a hengerfejeket és motorblokkokat előállító Nemak Győr Kft. (amelynek korábban VAW, majd Hydro Alumínium Győr Kft. volt a neve). A mostani tevekben szereplő 16 hektáros bővítés néhány évre ismét megoldja az ipari park területi gondjait – közölte az igazgató. Beruházók, létesítmények Az ipari parkban eddig letelepedett cégek valamivel több mint a fele hazai tulajdonú. Jelenleg hét vállalkozás építkezik, ezek között az egyedi gépalkatrészgyártással, gyártásközi mérőeszközök előállításával foglalkozó Borsodi Műhely Kft. bővíti eddigi telephelyét, s csúcstechnológiájú hőkezelő laboratóriumot létesít egymilliárd forintos beruházási költséggel; a többi új, különböző fázisban lévő beruházás. A győri ipari parkban tavaly év végéig összesen több mint 68 milliárd forint értékű beruházás valósult meg. Az ott tevékenykedő cégek összesen 6 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

Mindezeken felül olyan komplex kínálatot tudunk nyújtani, amely az üzemalapítástól a mindennapi szolgáltatásokig terjed. A palettán szerepel jogi tanácsadás, együttműködünk a helyi munkaügyi hivatallal a munkaerő-szervezésben és hídképző szervezetként dolgozunk a helyi hatóságokkal, hivatalokkal, oktatási intézményekkel és szolgáltató szervezetekkel történő kapcsolatok kialakításában is. A pénzügyi tanácsadás keretein belül a letelepedő cégek számára többféle konstrukciót kínálunk. Az országban elérhető állami támogatások igénybevételéhez is segítséget nyújtunk tanácsadóként. A letelepedés után, amennyiben a cégek igénylik, segítünk a tervező, kivitelező ajánlásával, de kulcsrakész kivitelezéshez is tudunk fejlesztő céget ajánlani. A szolgáltatások szinte teljes köre igénybe vehető: ilyen például a menetrendszerű autóbusz közlekedés, gyors helyszíni vámkezelés, raktározás és szállítmányozási szolgáltatás, vagyonvédelem, bankautomata, saját iparvágány. Cégünk biztosítja továbbá a park- és útfenntartással, a közvilágítással az ipari park tisztántartásával és egyéb létesítmény gazdálkodási munkákkal kapcsolatos szolgáltatásokat is.

Jelenleg hét vállalkozás építkezik, ezek között az egyedi gépalkatrészgyártással, gyártásközi mérőeszközök előállításával foglalkozó Borsodi Műhely Kft. --> Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom Kapcsolódó cikkek Ősztől árat emel a Telekom 23 órája Olvasási idő: 3 perc

győri cégek ipari park lodging