Elmex Ecsetelő Gél | Elmex Ecsetelő Gel Lyte

Thu, 21 Jul 2022 18:26:10 +0000

Mikor kell az Elmex gél alkalmazásakorr különösen vigyázni? A lenyelésből származó mérgezések elkerülése érdekében az Elmex gélt olyan egyének nem használhatják, akiknek a nyelési reflexe nem kontrollálható. Betegségeiről, allergiájáról, illetve egyéb egyidejűleg szedett gyógyszereiről (a vény nélkül kiadható gyógyszerekről is) tájékoztassa orvosát, fogorvosát, gyógyszerészét. Terhesség vagy szoptatás alatt alkalmazható-e az Elmex gél? Terhesség vagy szoptatás alatt csak az orvossal vagy fogorvossal történt előzetes megbeszélés alapján szabad az Elmex gélt használni. Hogyan kell az Elmex gélt alkalmazni? Ha az orvos másképpen nem rendeli, akkor otthoni fogápolásra a fogakat hetente egy alkalommal 1cm-nyi Elmex géllel 1-2 percig, fogkefe segítségével alaposan be kell dörzsölni. A maradékot végül ki kell köpni, de öblíteni nem szabad. Gyermekek a bedörzsölés alatt ne nyeljenek, a végén azonban könnyedén öblítsenek. 8 éves kor alatti gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják. A betegtájékoztató vagy a fogorvos által javasolt adagolást be kell tartani.

elmex ecsetelő gel aloe

Elmex ecsetelő gel kayano

A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható! Galéria megtekintése Kapcsolódó cikk 2017. április 10. A mikroszkópos gyökérkezelés ezúttal is fogat mentett!

1. Milyen típusú gyógyszer az Elmex gél és milyen betegségek esetén alkalmazható? Az Elmex gél aminfluoridot tartalmaz. Alkalmazható a fogzománc fluoridtartalmának növelésére, fogszuvasodásra való erős hajlam és fognyaki érzékenység esetén a fogszuvasodás megelőzésére, kezdődő szuvas elváltozások kezelésére (remineralizáció), valamint levehető sín, a részleges fogpótlás és a fogszabályozó készülék alatti fogzománc védelmére. 2. Tudnivalók az Elmex gél alkalmazása előtt: Ne alkalmazza az Elmex gélt: – ha allergiás a olaflurra, dektaflurra, nátrium-fluoridra vagy a gyógyszer (6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére. – 6 éves kor alatt, mivel a kisgyermekek nyelési reflexe még erős, és ennek következtében a fogkrémet és a gélt is könnyen lenyelik. – A lenyelésből származó mérgezések elkerülése érdekében az Elmex gélt nem használhatják olyan betegek, akiknek a nyelési reflexe nem kontrollálható. – 8 év alatti gyermekeknél kerülendő az Elmex gél használata "miniplaszt" sínben vagy speciálisan kialakított eszköz segítségével.

  1. 4205 Ft - Dr. Debreceni Sulfigél körömgomba ecsetelő 10ml - Egészségpláza Budapest
  2. Vásárlás: Dr. Organic Teafa ecsetelő gél pattanások kezelésére 8ml Arckrém árak összehasonlítása, Teafa ecsetelő gél pattanások kezelésére 8 ml boltok
  3. Osram night breaker unlimited h4 ár 2
  4. Elmex gél 25g | KEHELY PATIKA
  5. Elmex Ecsetelő Gél
  1. Mp3 letöltés youtube
  2. Sztárban sztár leszek lánykérés
  3. Adj király katonát
  4. Krizantém cserepes gondozása nyáron