El Dorado Társasjáték — Szabadulópakli: Eldorádó Legendája Társasjáték (34126)

Thu, 21 Jul 2022 19:26:10 +0000

Eldorádó legendája, díjnyertes stratégiai társasjáték. Az Eldorádó legendája 2017-ben egyaránt Spiel des Jahres és BoardGameGeek év családi társasjátéka díjra is kapott jelölést, a játékot pedig a méltán híres Reiner Knizia tervezte. A játék elnyerte a 2021-es Magyar Társasjátékdíj fődíját. Embereiddel grandiózus küldetésre indultatok, a célotok elérni Eldorádóba! Válogasd meg kártyáid, ne félj többször is újratervezni az irányt, hiszen ha elég vakmerő vagy, tiéd lehet a mesés vagyon! Az elveszett aranyvárosba több út is vezet, megtalálod azt, ami elsőként juttat célba? Ez a könnyen tanulható, ám mégis szórakoztató és kihívást jelentő családi játék tökéletes bevezető lehet a modern társasjátékok világába, vagy kellemes kikapcsolódás lehet a veteránok számára. A játék mechanikája egyáltalán nem bonyolult, és ideális kezdő lépés lehet a pakliépítős, hand management (kézben tartott lapok beosztása, elhasználásuk jó ütemezése) mechanikájú játékok irányába. A játék során minden játékos 1 vagy 2 kalandort irányít, attól függően, hogy hány játékos vesz részt a játékban.

Eldorádó legendája társasjáték | Játékmester társasjáték webáruház

Bele mersz vágni életed legnagyobb és legvakmerőbb kalandjába? Embereiddel grandiózus küldetésre indultatok, célotok eljutni Eldorádóba! Az őserdőn átvágva újabb, merész kalandorokat fogadhatsz csapatodba, gazdag támogatókat szerezhetsz küldetésedhez, segítségükkel pedig olyan felszereléseket vehetsz, ami versenytársaidnál gyorsabb előrehaladást biztosít majd. Válogasd meg kártyáid, ne félj többször is újratervezni az irányt, hiszen ha elég vakmerő vagy, tiéd lehet a mesés vagyon! Az elveszett aranyvárosba több út is vezet, de vajon megtalálod azt, ami elsőként juttat célba? Jellemzői: - Izgalmas stratégiai társasjáték - Játékosok száma: 2 - 4 fő - Játékidő: 30 - 60 perc - 10 éves kortól ajánlott A doboz tartalma: - 7 db tereptábla - 2 db terepsáv - 1 db céllapka - 6 db torlasz - 8 db kalandor játékfigura - 4 db expedíciótábla - 1 db kezdőjátékos jelölő kalap - 1 db piactér - 86 db expedíciókártya - 36 db barlangjelölő - Játékszabály

Kedvelitek a kincskeresős, Indiana Jones hangulatú dolgokat? Akkor most itt a lehetőség, hogy átéljétek a kincskeresés minden izgalmát! Vessétek bele magatokat Dél-Amerika buja dzsungelébe! Képesek vagytok feltárni az őserdő mélyén rejtőző, legendás aranyvárosba, Eldorádóba vezető utat, hogy elsőként kaparintsátok meg mesés kincseit? Vagy a terep viszontagságai és a riválisok felül kerekednek rajtatok? Vágjatok bele életetek kalandjába, amit még a kalapos-ostoros régészprofesszor is megirigyelne! Találjátok meg az Eldorádóba vezető utat ebben a többszörösen díjra jelölt társasjátékban Az Eldorádó legendája 2017-ben egyaránt Spiel des Jahres és BoardGameGeek év családi társasjátéka díjra is kapott jelölést, a játékot pedig a méltán híres Reiner Knizia tervezte.

  1. Eldorádó legendája társasjáték - exkluzív kiadás - Játéksziget.hu
  2. Eldoradó legendája társasjáték - Társasjáték rendelés - Társ
  3. 1075 budapest károly körút 3 a 6
  4. Vásárlás: 999 Games Eldorádó legendája Társasjáték árak összehasonlítása, Eldorádólegendája boltok
  5. Bér és tb ügyintéző okj ingyenes game
  6. Suzuki wagon r gumi méret
  7. Eldorádó legendája társasjáték - | Legjobbtársasok- webáruházban

A játék elején minden játékos kap egy pontosan ugyanolyan paklit, ennek a kártyáival kell gazdálkodniuk, hogy megtalálják velük a legjobb stratégiát, amivel egyszerre tudnak haladni a játéktéren a kalandoraikkal, és a paklijukat is fejleszteni. A játék során minden játékosnak 2 akcióra van lehetősége a körében. Az első, hogy elhasználják a kezükben lévő lapokat, és lépnek velük, ekkor a megadott színű kártyával a megadott színű terepen haladhatnak a kalandor-jelölőjükkel, a lap értékével megegyező mezőt (hand management), a második akció pedig a lapok eldobása, bármilyen kombinációban, hogy az értékükért cserébe új kártyákat vásároljon a paklijába, amiket a későbbi körök során fognak tudni felhasználni (pakliépítés), akár előnyösebb lépésekre, akár értékesebb vásárlásokra. A játék hatalmas előnye még a moduláris táblák felvonultatása. Így ahelyett, hogy egy fix játéktábla lenne, amit a játékosok már az első játék után kiismernek, és így oda a változatosság, helyette kétoldalas, egymáshoz illeszthető, bárhogyan elforgatható táblamodulok at kapnak a játékosok.

Játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: kb. 30-60 perc Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Főoldal Játék, Sport, Szabadidő Játék Társas játékok Társasjátékok Szabadulópakli: Eldorádó legendája társasjáték (34126) daVinci Games Szabadulópakli: Eldorádó legendája társasjáték (34126) Alapadatok Játékosok száma 1-6 fő Zsebre vágható szabadulószoba – találjátok meg Eldorádó elveszett kincsét! A Szabadulópakli: Eldorádó legendája különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték. A játékosok egy expedíción vesznek részt, és közösen kell megoldaniuk a feladatokat, hogy megtalálhassák az Aranyvárost... (Akár egyedül is játszható. ) A logikát és az együttműködést fejlesztő társasjáték. Játékosok száma: 1-6 fő Játékidő: 45-90 perc Ajánlott életkor: 12+ Mondd el a véleményed erről a termékről!

A játékszabályban 7 pálya térképe látható (egy bevezető, utána 2-2-2 kezdő, közepes és nehéz szint), de a leírás végén a tervező maga biztatja a játékosokat, hogy nyugodtan alkossanak saját pályákat, saját kihívásokat, valamint tippekkel segít és lát el ezek kivitelezéséhez. Ezzel garantálva, hogy a játék rendkívül változatos és megújul lehessen. Ha úgy érzitek, hogy megvan bennetek, amire egy vérbeli kalandornak szüksége van, ha képesek vagytok jól megtervezi az expedíciótokat, okosan felhasználni a rendelkezésetekre álló tárgy- és szövetséges kártyákat, ha nem riaszt el benneteket sem a terep viszontagsága, sem a csapdák; akkor ragadjátok magatokhoz a régészprofesszorok kalapját és tárjátok fel az őserdő mélyét Eldorádó legendájának nyomában! Nyelv magyar Életkor 8+ Játékosszám 2-4 fő Játékidő Hosszú (30-60 perc) Kategória Családi Így is ismerheti: Eldorádólegendája Galéria