Flexagil Fekete Nadálytő

Thu, 21 Jul 2022 18:12:15 +0000

A mellékhatásokat az alábbiakban szervrendszerek szerint soroljuk fel: Immunrendszeri betegségek és tünetek: · szisztémás (az egész szervezetet érintő) túlérzékenységi rakciók, beleértve pl. a bőrön (nem csak az alkalmazás helyén), a gyomor-bérendszerben, a szemben és a légzőrendszerben előfordulókat. · az alkalmazás helyén jelentkező túlérzékenységi reakciók. A bőr és a bőr alatti szövet betegései és tünetei: · kontakt dermatitis (a bőrrel érintkező anyagok által kiváltott gyulladás), fájdalom, ekcéma, viszketés, kiütés, égő érzés a bőrön, bőrpír. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

FLEXAGIL krém betegtájékoztató

sport babakocsi mikortól

4. Lehetséges mellékhatások 5. Hogyan kell a Flexagil krémet tárolni? 6. További információk 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A FLEXAGIL KRÉM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Fekete nadálytő gyökér kivonatot tartalmazó gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású készítmény. Zúzódások, izom- és ínszalaghúzódások, rándulások és ízületi fájdalmak külsőleges kezelésére alkalmazható. 2. TUDNIVALÓK A FLEXAGIL KRÉM ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne alkalmazza a készítményt · Ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagra vagy a Flexagil krém egyéb összetevőjére. · A Flexagil krémet nem szabad szemre, nyálkahártyákon vagy nyílt sebfelületen alkalmazni. · A készítmény földimogyoró-olajat tartalmaz. Ne alkalmazza a készítményt, amennyiben a földimogyoró vagy szója allergiája van. · 12 éven aluli gyermekek esetében. Fokozott óvatosággal alkalmazható A készítményt csak ép, sértetlen bőrfelületen szabad alkalmazni. Alkohol tartalma miatt a készítmény gyakori alkalmazása a bőr irritálását, gyulladását vagy szárazságát okozhatja.

Zúzódások, izom- és ínszalaghúzódások, rándulások és ízületi fájdalmak külsőleges kezelésére alkalmazható. 2. TUDNIVALÓK A FLEXAGIL KRÉM ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne alkalmazza a készítményt Ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagra vagy a Flexagil krém egyéb összetevőjére. A Flexagil krémet nem szabad szemre, nyálkahártyákon vagy nyílt sebfelületen alkalmazni. A készítmény földimogyoró-olajat tartalmaz. Ne alkalmazza a készítményt, amennyiben a földimogyoró vagy szója allergiája van. 12 éven aluli gyermekek esetében. Fokozott óvatosággal alkalmazhazó A készítményt csak ép, sértetlen bőrfelületen szabad alkalmazni. Alkohol tartalma miatt a készítmény gyakori alkalmazása a bőr irritálását, gyulladását vagy szárazságát okozhatja. Terhesség és szoptatás Várandós és gyermeküket szoptató édesanyák a krémet csak a kezelőorvos utasítására alkalmazzák. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Hogyan kell alkalmazni a Flexagil krémet? 4. Lehetséges mellékhatások 5. Hogyan kell a Flexagil krémet tárolni? 6. További információk 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A FLEXAGIL KRÉM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Fekete nadálytő gyökér kivonatot tartalmazó gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású készítmény. Zúzódások, izom- és ínszalaghúzódások, rándulások és ízületi fájdalmak külsőleges kezelésére alkalmazható. 2. TUDNIVALÓK A FLEXAGIL KRÉM ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne alkalmazza a készítményt · Ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagra vagy a Flexagil krém egyéb összetevőjére. · A Flexagil krémet nem szabad szemre, nyálkahártyákon vagy nyílt sebfelületen alkalmazni. · A készítmény földimogyoró-olajat tartalmaz. Ne alkalmazza a készítményt, amennyiben a földimogyoró vagy szója allergiája van. · 12 éven aluli gyermekek esetében. Fokozott óvatosággal alkalmazhazó A készítményt csak ép, sértetlen bőrfelületen szabad alkalmazni. Alkohol tartalma miatt a készítmény gyakori alkalmazása a bőr irritálását, gyulladását vagy szárazságát okozhatja.

citroen c3 használt

FLEXAGIL KREM 1X100G - agnespatika.hu - webshop - országos kiszállítás

  1. Izületi- és izomfájdalom
  2. FLEXAGIL krém betegtájékoztató
  3. Vámpírnaplók 1 évad 22 rest of this article
Kizárólag testfelszíni alkalmazásra. A krém lenyelése esetén a krém maradékát a szájüregből és/vagy az orr-garatüregből el kell távolítani. Értesíteni kell az orvosi ügyeletet és a további teendőket a beteg megfigyelése alapján tapasztaltak szerint kell meghatározni. Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Mivel a legtöbb nemkívánatos hatás a forgalomba hozatalt követő spontán bejelentésekből származik, pontos gyakorisági becslés nem lehetséges. Helyi bőrreakciók előfordulhatnak a készítmény segédanyag tartalma következtében. Mint bármely külsőleg alkalmazott készítmény, a Flexagil krém használata is eredményezhet túlérzékenységi reakciókat. A túlérzékenységi reakciók az alkalmazás helyén fellépő bőrreakcióként jelentkezhetnek. Ritkán szisztémás (az egész szervezetet érintő) túlérzékenységi reakciók is felléphetnek.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Flexagil krém fekete nadálytő gyökér folyékony kivonat Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. · Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. · Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. · További információkért vagy tanácsért forduljon gyógyszerészéhez. · Sürgősen forduljon orvosához, ha tünetei 3-4 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak. · Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A betegtájékoztató tartalma: 1. Milyen típusú gyógyszer a Flexagil krém és milyen betegségek esetén alkalmazható?

a nagy hal

Besorolás típusa: vény nélkül kapható gyógyszer A gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású fekete nadálytő gyökér kivonat nak köszönhetően kiegészíti egymást a természetes gyógymód és a modern orvostudomány. ADAGOLÁS: A kezelendő testfelület nagyságától és a panaszok súlyosságától függően naponta 2-4 alkalommal, 2-6 cm hosszú krémcsíkot kell a kezelendő testfelületre felvinni és gondosan bemasszírozni. Súlyos esetekben kötés alkalmazható. Erre a célra naponta egyszer 10-20 g krémet kell a kezelendő felületre felvinni, és egy erre a célra alkalmas kötéssel lefedni. Az alkalmazást a tünetek enyhüléséig, maximálisan 3 hétig kell folytatni, vagy ameddig az orvos előírja. Kizárólag testfelszíni alkalmazásra. A krém lenyelése esetén a krém maradékát a szájüregből és/vagy az orr-garatüregből el kell távolítani, és é rtesíteni kell az orvosi ügyeletet. FORGALMAZÓ: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38., +36-1-451-1256, BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Flexagil krém fekete nadálytő gyökér folyékony kivonat Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

A kezelendő testfelület nagyságától és a panaszok súlyosságától függően naponta 2-4 alkalommal, 2-6 cm hosszú krémcsíkot kell a kezelendő testfelületre felvinni és gondosan bemasszírozni. Súlyos esetekben kötés alkalmazható. Erre a célra naponta egyszer 10-20 g krémet kell a kezelendő felületre felvinni, és egy erre a célra alkalmas kötéssel lefedni. Az alkalmazást a tünetek enyhüléséig, maximálisan 3 hétig kell folytatni, vagy ameddig az orvos előírja. Kizárólag testfelszíni alkalmazásra. A krém lenyelése esetén a krém maradékát a szájüregből és/vagy az orr-garatüregből el kell távolítani. Értesíteni kell az orvosi ügyeletet és a további teendőket ennek alapján kell meghatározni. Nagy mennyiségű krém lenyelése esetén mérlegelni kell, hogy szükség van-e hánytatásra, gyomormosásra, illetve kórházi kezelésre. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. 4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszer, így a Flexagil krém is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

  1. Aqua spa hotel cserkeszőlő