Elveszett Lakcímkártya Pótlása

Thu, 21 Jul 2022 18:24:24 +0000

Lakcímkártya pótlása – Elintézzük.hu

  1. Lakcímkártya pótlása – Elintézzük.hu
  2. Online intézhető már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása | Solymár Online
  3. Változik a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlásának módja - Portfolio.hu
  4. E-ügyintézés - Lakcímváltozás, jogosítvány pótlása is intézhető online - alon.hu
  5. Lakcímkártya pótlása - összes írásunk a témában | ZSEBREMEGY.HU
  6. Elveszett GKI kártya és pótlása | Transzport Studium Kft. Hivatalos Blogja

A közúti szállítással foglalkozók rengeteget utaznak, nem csoda, hogy elő-előfordul, hogy elveszítik – vagy még rosszabb esetben ellopják tőlük – a GKI igazolványukat. A pótlásra természetesen van lehetőség, a kibocsájtó NKH KGH (azaz a Nemzeti Közlekedési Hatóság Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatala) az illetékes ezekben az esetekben. Előállhat olyan helyzet is, amikor hibás adatok szerepeltetése, illetve személyes adataink megváltozása miatt le kell cserélni a GKI kártyát. Ha megrongálódik a kártya, és nem megfelelően olvashatóak rajta az adatok, szintén újat kell csináltatnunk. Korábban, ha a vezetői engedély lejárt vagy más okból cserélni kellett, akkor is cserélni kellett a kártyát (hiszen a vezetői engedély száma szerepel a GKI kártyán), ma már ez nem szükséges. Akkor sem kell GKI kártyát cserélni, ha a lakcímkártyán módosítások történtek. GKI igazolvány A cseréhez szükséges dokumentumok A cseréhez, illetve pótláshoz először egy adatlapot kell kitölteni, amelyet online is le lehet tölteni a Nemzeti Közlekedési Hatóság weboldaláról, a Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal Szaktanfolyami igazolványok cseréje, pótlása menüpont alól.

  • Használt suzuki splash eladó 7
  • A legjobb házi almás pite recept-Hogyan készítsünk könnyű almás pite-t a semmiből | Image & Innovation
  • Elveszett GKI kártya és pótlása | Transzport Studium Kft. Hivatalos Blogja
  • Peugeot 807 biztosíték table tennis
  • Változik a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlásának módja - Portfolio.hu
  • Magyar tenger heti menü radio
  • Gyömrői kutyamentsvár állatmenhely

11 717 Ft ügyintézési díj Illeték: 1. 000 forint/kártya Leírás Elveszett lakcímkártyáját könnyen tudjuk pótolni Ön helyett. Nem lesz szükségünk másra, mint a személyi igazolványa fénymásolatára és egy meghatalmazásra.

Folyamatosan bővül a oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, vagy az elveszett eSzemélyi igazolvány, jogosítvány és útlevél pótlása is történhet személyes ügyintézés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – tájékoztatja a lakosságot a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. A egyszerű és átlátható felületet biztosít: nincs szükség keresgélésre, különböző hivatalok honlapjainak böngészésére, minden ügy egy helyről indítható. A most bevezetett lakcímbejelentés-szolgáltatás egy jól követhető folyamaton keresztül teszi igazán kényelmessé az ügyintézést. A lakóhelyet, a tartózkodási helyet, valamint az ezekben bekövetkezett változást kizárólagos tulajdonosként vagy haszonélvezőként, illetve a "szállásadó(k)" hozzájárulásával lehet online bejelenteni. Azokban az esetekben pedig, amikor a bejelentésre nem szállásadóként kerül sor, a lakás használatára vonatkozó jogosultság igazolására alkalmas nyilatkozatot, vagy okiratot (pl.
  1. Pvc falpanel fürdőszobába
  2. A tizennégy karátos autó képregény készítő
  3. Hazi kinder bueno szelet
  4. J adore parfüm ár