Mobil Klíma Autóba | Autóklíma | Cool Mobil Kft.

Thu, 21 Jul 2022 19:32:29 +0000

Figyelt kérdés Valaki próbálta már? ez a kis mini klima fél literes tartállyal amit 5-6ezer ftért lehet venni. Érdemes? Ér valamit? 1/9 anonim válasza: Ez inkább valami párásító lehet nem? 2012. máj. 6. 09:33 Hasznos számodra ez a válasz? 2/9 anonim válasza: Az kb addig jó ameddig hideg benne a víz. Egyik ismerősöm vett ilyet jó volt neki de amikor hazafele indult már csak meleget fújt. Van benne valami hűtő rendszer de az csak játék, minősége élet kevés. 2012. 09:47 Hasznos számodra ez a válasz? 3/9 A kérdező kommentje: Hát nekem csak 1-2óráig lenne esedékes, ha megyek erre arra ne süljek meg.. Jeget tennék bele, csak hogy a hűtés érezhető-e.. 4/9 anonim válasza: hol lehet ilyet kapni kedves kérdező? 2012. 13:17 Hasznos számodra ez a válasz? 5/9 anonim válasza: Szerintem erre gondolsz: [link] 2012. 16:13 Hasznos számodra ez a válasz? 6/9 anonim válasza: ilyenre gondolsz? [link] ilyenem volt régebben nekem nem jött be semmit nem hütött mintha nem is ment volna volt benne egy szövet darab ami átitatodott a betöltött vizzel és azon keresztül fujta 1 kis ventilátor a levegőt 2012.

Klíma az autóba - Mobilarena Hozzászólások

  • Mit érdemes tudni a mobil autóklíma feltöltésről? - Mozgó Klímás
  • Index - Vélemény - Megszereztük a Legyen Ön Is Kormánypárti Milliomos kérdéseit
  • Autóba miniklima? (2931747. kérdés)
  • Az én kis családom 26 rész
  • Mire jó a gránátalma lé working on thesis
  • Mobil klíma autóba
  • Létezik autóba klima 12v ról?
  • Mini klíma teszt - Eufab miniklíma vélemény és használat
  • Babakötvény mikortól van
  • Keresés 🔎 autós mobilklíma | Vásárolj online az eMAG.hu-n
  • Klíma az autóba - Mobilarena Hozzászólások
  • Mini mobil klíma autóba - Olcsó kereső

Autó mobil klíma – Klímatöltés, javítás és ózonos fertőtlenítés

Kipróbáltuk: Eufab mini klíma teszt Termék értékelése      4/5 A termékről a vásárlók kizárólag végletekben nyilatkoznak: vagy "nagyon szuper", vagy "a célnak egyáltalán nem felel meg" a vélemény. Kíváncsiak voltunk mi ennek az oka, ezért összeszereltünk és kipróbáltunk egyet. A mini klíma teszt alapján ki is derült, hogy a fő probléma nem a termékkel van, hanem az elvárásokkal: egy több százezer forint értékű mobilklíma berendezés teljesítményét várjuk el egy 7 990 Ft értékű miniklímától. Miután összeszereltük álldogáltunk előtte egy kicsit, forgattuk, nézegettük és hűtöttük magunkat, tehát nem csalás, nem ámítás, a miniklíma működik. A vásárlói döntést segítendő, összegyűjtöttem néhány szempontot, amit mindenképpen érdemes átgondolni, mielőtt a termék megvétele mellett döntünk. (Az összeszerelés nem egy bonyolult feladat, ezért a képekkel tarkított beszámolót a végére hagyom. ) Ahogy a leírás is írja, a kellő hatást akkor lehet elérni, ha fél méternél nem vagyunk távolabb a készüléktől.

Oké, azért köszi. Kösz az eddigi infókat. Mennyibe kerülhet átlagosan egy klíma beszerelése? 50-100 rugóból kijön vajon? Árakat nem írtak egyik honlapon sem... 2. Hehh... Nem sokkal. Én már 25fokban is, szinte mint a ló... Hameg már izzad mindkettőben, akkro tökmindegy, jószagúan úgysem fog beérnia munkahelyre. 2. jahm, melegben teljesen felforr az ember agyvize. Nekem tuti kell kocsimba majd klíma, ha veszek, mert az iylen időt máár nem lehet épésszel bírni. Annyibol a gyari klima jon ki szukosen - az utolag beszerelt az inkabb a ketszerese. Lehet, hogy erdemesebb lenne korbenezni, es egy gyarilag klimas darabra lecserelni a kocsidat. Hát elég szűkösen. Ez autója is válogatja. Ismerős most vett egy Renault kisbuszt és 400kt kértek a klímáért A házi klíma kevesebbe kerül mint kocsiba, szerintem. Digital Most fejeztem be egy autóklíma tanfolyamot, ott azt tanították hogy az 5-6 fokos hőmérséklet diferencia az egészséges! "barackot, imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Akkor meg nem sok értelme lenne/van a klímának.

Romanes eunt domus! viharhozo addikt Mi a joegnek neked nagyobb teljesitmeny? Amikor kint 35 fok van, bent sem erdemes 26-28tol kevesebbet csinalni. Durvasága miatt töröltem - moderátor. Hát nekem eddig mindegyik gyári levitte úgy mint az állat, egyedül a Citröenekbe volt nagyon gyengusz klíma és ott tényleg nem lehetett nagyon hideget csinálni és sokáig tartott míg hideg lett. A Volkswageneknek elég jó a klímájuk, de az amcsik az lehűtenek mint atom. Láttam egy jó házi klímát egy buszon. Egy ''sima'' LG volt rárakva kültéri egység ott figyelt a busz hátulján, nagyon baró volt Az új Volvo buszokon van klíma de nem nyomnak semmit és rohadt meleg van mindig bennt, pedig tutkó lehetne nyomatni őket mert akkora klima van a busz tetején mint atom. mahatma aktív tag Hát azért ha a kinti 35 fokról beszállsz és negyed óra múlva már csak 20 fok van, azért attól lehet egy-két bajod, nem most, majd évekkel később..... Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.