Online Dvd Kölcsönző, Dvd Kölcsönző Budapest Dvd Filmek Ausztrália Vidék Usa Cikkek Új-Zéland Németország Filmsztárok Nagy-Britannia Kanada

Sun, 24 Jul 2022 10:08:02 +0000
Sebestyén Péter, az Electro World Magyarország Kft. cégvezetője az indulással kapcsolatban a következőket mondta: úgy véljük egy ilyen DVD kölcsönző szolgáltatással hozzájárulunk ahhoz, hogy a hazai DVD lejátszó tulajdonosok a készülékükben minél nagyobb örömüket leljék. Havonta kevesebb mint egy DVD lemez áráért számos filmet tudnak otthon megnézni és akkor, amikor idejük engedi. Azon ügyfeleinknek pedig, akik még nem vásároltak DVD lejátszót, ha nálunk vásárolnak készüléket, 2 hét ingyenes DVD kölcsönzést kapnak tőlünk ajándékba. Az Electro World a DVD kölcsönző üzemeltetéséről hosszú távú megállapodást írt alá a Filmdirekt Kft-vel, amely 2004. novemberi indulása óta nyújt hasonló szolgáltatást. A kölcsönző Magyarország egyik legnagyobb választékát biztosítja több mint 1800 filmet tartalmazó kínálatával, amelyben magyar és külföldi sikerfilmek, mesefilmek és számtalan művészfilm is megtalálható. További Kütyük SmartPhone Hatalmas választék az okostelefon piacon – Miben különböznek? 2022. július 12. kedd Az okostelefonok fejlett funkciókkal rendelkeznek és ma már nélkülözhetetlenek, akár magán, akár üzleti célokat szolgálnak.

Online DVD-kölcsönző szolgáltatást indított a FOTEXnet - HWSW

  • Online dvd kölcsönző movie
  • Prim hírek - DVDrent.hu: online DVD-kölcsönző
  • DVD kölcsönző Budapest DVD filmek Ausztrália Vidék USA Cikkek Új-Zéland Németország Filmsztárok Nagy-Britannia Kanada
  • Online dvd kölcsönző 2020
  • Hany csontja van egy lonoke 2020
  • Jön a DVD-kölcsönző automata
  • Dekaney gyula professzor a la
  • Jó biznisz az online DVD-kölcsönzés - IT café Közösségi média hír
  • Fizetési és finanszírozási lehetőségek mindenkinek - IKEA
  • Haikyuu 4 évad 10 rész magyar felirat
  • DVDrent.hu – Online DVD-kölcsönzőt indított a FOTEXnet | 24.hu
  • Ételek a vércsoport alapján – ki mit egyen? - Napidoktor
online dvd kölcsönző movies

Online DVD kölcsönző az egész országban - már angol nyelven is – kultúra.hu

A dolog lényege, hogy a film és a lejátszó is a mi helyiségeinkben marad. A felhasználók azonban nyugodtan válogathatnak, kereshetnek a katalógusunkban, majd ha megtetszett nekik egy mű, elég csak a beamelés gombra kattintaniuk. Ezután le kell tölteni egy saját fejlesztésű ingyenes programot és miután azt feltelepítették az egyik kollégánk behelyezi a kiválasztott DVD-t a lejátszóba és az automatikusan összeköti magát a megrendelő PC-jével. A meghajtó néhány másodperc múlva megjelenik a számítógép képernyőjén és a DVD máris lejátszható. Az egész olyan, mintha a készülék a PC-nkbe lenne beépítve" - tette hozzá Garcia Diaz. Jelenleg 1000 film elérhető és 1200 bérelhető meghajtó érhető el. A készülékek száma, amennyiben szükséges, később 15 000-re növelhető. "Ha a szolgáltatás elnyeri az emberek tetszését, akkor hónapról hónapra fejleszteni fogjuk. Jelenleg is tárgyalunk minden olyan német DSL-szolgáltatóval, amelynek nincs saját online videotékája. Ezenkívül szeretnénk a szolgáltatást más országokra, például Ausztriára és Svájcra is kiterjeszteni.

online dvd kölcsönző de
  1. Egyben sült karaj bacone tekserve me 2019
  2. Közép ázsiai juhász elado