Hordozható Hangfal Mikrofonnal

Thu, 21 Jul 2022 18:46:23 +0000

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

  1. Fenton FT208 – Karaoke hordozható AKKUMULÁTOROS 500W hangfal Mikrofonnal (Bluetooth/USB/SD) – MK Audio & Light
  2. Party hangszórók | Karaoke hangfalak | Alza.hu

Fenton FT208 – Karaoke hordozható AKKUMULÁTOROS 500W hangfal Mikrofonnal (Bluetooth/USB/SD) – MK Audio & Light

Party hangfal mikrofon- és hangszerbemenettel Hála a Bluetooth kapcsolatnak, a party bármelyik résztvevője szolgáltathat zenét a telefonjáról anélkül, hogy kábeleket kéne használnia. A hordozható party hangrendszerek további tulajdonságai és funkciói Beépített újratölthető akkumulátor (elem) – nélkülözhetetlen része bármelyik party hangszórónak, amit útközben és a szabadban is használni akarsz. Rádió tuner (FM) – rádióadások hallgatására. Ha se pendrive, se mobil, se mobilnet, akkor is szórakoztatni tud a party hangfal. Fényhatások – feldobja a partyt és az ünneplést és hozzáadja a szükséges csillogást. A party hangfalhoz tartozó alkalmazások segítségével a fények személyre szabhatók. Keverőpult – keverés különböző forrásokból, scratching vagy effektek hozzáadásával közvetlenül a party hangszóró kezelőfelületén. Kerekek és teleszkópos nyél – lényegesen könnyebb hordozni velük a nagyobb és nehezebb dobozokat. Equalizer / Bass Boost – hozzáigazíthatod a hangszínszabályozókkal a hangzást az egyes zenei stílusokhoz, műfajokhoz vagy kiemelheted a basszusokat (mélyhang kiemelés).

Zenéit, karaoke számait egyaránt lejátszhatja vele DVD-ről és számítógépről, Laptopról is. - Könnyen hordozható beépített erősítős Karaoke szett. - Masszív, strapabíró állványra is helyezhető konstrukció, behajtható hord füllel és kerekekkel - Tápellátás: hálózatról, belső és külső akkumulátorról - MP3 lejátszás USB/microSD eszközről - Vezeték nélküli Bluetooth 4. 2 kapcsolat - 2 db vezeték nélküli mikrofonnal, távirányítóval A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. További információk. Elfogadom

Hordozható hangfal mikrofonnal XTM-8506 XTM-8509 Bluetooth USB-s hangszóró mikrofonnal Vidd a zenédet, ahova csak akarod! Az Alphaone örömmel mutatja be az új XTM-8509 bluetooth vezeték nélküli hangszórót. Ezzel a hangszóróval a maximumra tudod venni a hangzást. Élvezze méylségét, erejét kedvenc zenéinek. Tartalmaz egy ajándék mikrofont! Jellegzetes ELŐNYÖK ÉS ELŐNYÖK Tiszta és erős hangzás basszussal. Bluetooth 5. 0 kapcsolat kompatibilis minden eszközzel, játssza le zenéit VEZETÉK NÉLKÜL Ajándék mikrofont tartalmaz Ergonomikus fogantyú, könnyen szállítható JELLEMZŐK: 8, 5 hüvelykes mélynyomó Led lámpákkal rendelkezik (aktiválható / deaktiválható) USB port, lehetővé teszi a Pendrive csatlakoztatását zenei fájlokhoz (AUX)Kiegészítő port, lehetővé teszi a készülék csatlakoztatását kábelen keresztül. Mikrofon és gitár bemenet, csatlakoztathatja hangszereit TFcard, SD kártyanyílás, memória beillesztéséhez zenével FM rádió Újratölthető akkumulátor Mérete 36x23x18 cm Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

A leírás elrejtése

Hiányosságok és hibák Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Party hangszórók | Karaoke hangfalak | Alza.hu

Party hangfal a teljesítmény alapján Mivel sok esetben szabadtéren használunk party hangfalat, ezért szükséges a nagy összteljesítmény. Ezenkívül fontos, hogy a party hangfal jó szórással rendelkezzen, hogy több szögből is élvezhető legyen a hangok reprodukciója. A teljesítmény alapján három csoportba oszthatók. Party hangszóró 50 W-ig Ezek a party hangfalak átmenetet képeznek a könnyű és hordozható bluetooth hangfalak és a komolyabb buli hangfalak között. A kisebb méretük miatt beltéri hangosításhoz, kisebb összejövetelekhez ajánlatosak. Kevés party hangfal rendelkezik fényeffektekkel ezen a szinten. Inkább kisebb grillpartik, baráti társalgások során teljesítenek jól. Party hangfal 50-200 W Ezek a party hangfalak már komoly hangzavart tudnak varázsolni egy nagyobb kertipartin is. Ebbe a kategóriába tartozik a JBL Boombox sorozat is, amely a party hangfalak ősmodelljének tekinthető, ikonikus, könnyen felismerhető formatervezése a popkultúra részévé tette. Ebben a teljesítménytartományban már sokkal tobb fényeffektel ellátott party hangfal található, különböző bemenetekkel.

az angyal film öntöző tápoldat adagoló zimány linda meztelen
  1. Br 75 Vízkőoldó
  2. Hordozható Bluetooth hangfal szett vezeték nélküli mikrofonnal, távirányítóval ZQS12112
  3. Kis kedvencek titkos élete mozicsillag
  4. Hordozható hangfal mikrofonnal XTM-8506 | Lealkudtuk
  5. SK-668 hordozható hangszóró mikrofonnal | Lealkudtuk