Közép Ázsiai Juhász - Közép-Ázsiai Juhász Vásárlás Előtt, Hogyan Tájékozódjunk? Mire Figyeljünk?

Thu, 21 Jul 2022 18:44:09 +0000

Számomra a tenyésztésbe vonásnak a feltételei között, a juhokhoz való lojalitás elengedhetetlen. Ennek a tulajdonságnak a fentartása számomra nagyon fontos! Ez az élet ajándéka, amiért nagyon hálás vagyok! Kutyás életem és tenyésztési hitvallásom: Cél nélkül nincs irány! Kellemes böngészést kívánok az oldalon! Érdemes vissza-vissza nézned, mert folyamatosan itt kommunikáljuk elsőként kennelünkben történő eseményeket, almokat, tervezett párosításokat!

  1. Kaukázusi Juhász, Közép-Ázsiai Juhász - Bartha László véleménye. DogCast TV! - YouTube
  2. Kutya eladó
  3. Közép Ázsiai juhász
  4. Jofogás
  5. Közép-ázsiai juhász - AborigenCao - Nagyalföld Őrzője kennel
  6. Közép-ázsiai juhász vásárlás előtt, hogyan tájékozódjunk? Mire figyeljünk?
  7. Koezep azsiai juhaszkutya

Kaukázusi Juhász, Közép-Ázsiai Juhász - Bartha László véleménye. DogCast TV! - YouTube

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb. ) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

Kutya eladó

Kaukázusi juhászkutya vs Közép-ázsiai juhászkutya! Őrző-védő kutya bajnokság! DogCast TV - YouTube

Egy csodálatos fajta amelyik megérintett több mint 10 éve. Egy olyan fajta, amelyet sokan félreértelmeznek. A nevem Ficsor Zsolt! 1998-tól kutyázom igazán elhivatottan. A Közép-ázsiai juhász, vagy Káj iránti szeretetem 2007 körül alakult ki. Nagy hatással voltak rám az egészséges, jó anatómiájú, karakteres közép-ázsiai juhászok. Ezek a kutyák képesek voltak minden körülmények között ellátni feladataikat. Lehetett rájuk számítani, akár területőrzésről, akár nyájőrzésről, akár a család kutyájáról volt szó. Erősek, jó mozgásúak, vitálisak voltak! Célom ezen fajtajellegek megőrzése és a minőségi tenyésztés, melynek érdekében szükségesnek tartom az eredeti származási területekről érkező típusok felé való nyitást. (Aborigen eredetű kutyák) Mindezek a törekvések, a hiteles tenyésztés érdekében történő munka számtalan élménnyel, értékes barátságokkal, kapcsolatokkal ajándékozozott meg. A Közép-ázsiai juhász fajta társaságában eltöltött boldog órák, séták, kutyás beszélgetések, tervezések olyan dolgok, ami nélkül már nem tudnám elképzeli az életemet.

Közép Ázsiai juhász

közép ázsiai juhász kutya eladó

Illetve nagyon érdemes megnézni a közvetlen szüleit a kiskutyának. Hogyan viselkednek, milyen a küllemük és egészségesek-e, a szuka, hogy néz ki a szoptatás alatt? Nem látunk-e a szülőkön betegség vagy örökölt probléma, diszplázia, szembetegség jeleit. Kiskutyánk a legtöbbet szüleitől fogja örökölni, legyen az akár jó vagy rossz tulajdonság. Ismerősök felkeresése Érdemes körbekérdeznünk az ismerőseink környezetében, van-e Ázsiás. Olyan akinek van már ilyen kutyája. Nagyon sokat számít az első kézből származó tapasztalat. Egy nagyon fontos dolog: Olyannak ne higgy, akinek nem volt soha és most sincs. Nagyon sok okossal fogsz találkozni, aki majd elmondja miért vegyél, vagy miért ne vegyél Káj-t, úgy, hogy neki soha nem volt. Kezeld ezeket fenntartással és higgy a saját tapasztalatodban. Sok sikert kívánunk az első és majd az utána következő közép-ázsiai juhászokhoz! 🙂 🙂

Jofogás

90000 Ft Referenciaszám RF173130 Általános Dátum Hirdetés címe Közép Ázsiai juhász Életkor 2 Hetes Fajta Közép-Ázsiai juhászkutya Nem Hím További információ Leírás Közép Ázsiai juhász kölykök igény szerint törzskönyvvel, oltással, chippel, parazitamentesen 8 hetes kortól elvihetők! Jelenlegi értékelés: 0 Összes szavazat: 0 Hibás hirdetés jelentése 709 Megtekintések

Dönts felelősen, mert 10-15 évre veszel kutyát! Felsoroltunk pár kérdést, ami segíthet neked a Közép-ázsiai juhász vásárlás előtt: Elég nagy-e az udvarunk? Van-e kutya már a családban? Elég tudásunk van-e egy ilyen kutyához, vagy első kutyánk lesz? Milyen céllal veszük a kutyát? Lesz-e pénzünk, energiánk fenntartani egy ilyen kutyát? Lesz-e időnk rá, hogy lemozgassuk, foglalkozzunk vele? Teljesen bekerített területünk van-e? Ki tudjuk-e alakítani a kutya helyét az udvaron? Amennyiben végleg eldöntötted, hogy Ázsiát szeretnél, akkor jön a következő kérdés, honnan és milyen kutyát vegyek? Azt már megbeszéltük, hogy kerüljétek a szaporítókat, erről itt olvashatsz: Miért ne vegyél szaporítótól KÁJ-t! A tenyésztők felé fordulva, az lenne a jó megoldás, ha több tenyésztő weboldalát és/vagy facebook oldalát megnéznétek, egyeztetnétek időpontot és meglátogatnátok többüket. Számít a kölcsönös szimpátia is, érdemes egy látogatás erejéig megnézni a kiskutyák környezetét és személyesen beszélni a tenyésztővel.

Közép-ázsiai juhász - AborigenCao - Nagyalföld Őrzője kennel

Mikor ne vegyél Közép-ázsai juhászt? Kicsi udvarod van, díszkerted van. Hidd el ennek a kutyának hely kell, élettér. Szeret ásni, nem kicsi lyukakat, ezt vedd tudomásul. Egy szép kertbe berakva pár hónap alatt holdbéli tájjá tudja azt varázsolni. Ahhoz hogy kert is legyen és a kutyának is elég helye legyen nagy terület kell. Szerintem az alsó minimum 1000 m2. Első kutyának szeretnéd. Nem biztos, hogy jó ötlet. Ezek a kutyák erős "személyiséggel" rendelkeznek. Erős kéz és kutyás múlt kell hozzájuk. Nincs kerítésed, vagy gyenge majd egyszer meglesz…akkor még ne vedd meg ezt a fajta kutyát. (mondjuk akkor semilyet sem) Ezen kutyáknak erős a területvédő ösztöne, hamar megvan a baj, ha valaki belép a saját területére vagy annak közelébe. Normális kerítés kell. Az anyagi helyzeted nem stabil, akkor ne kockáztass. Egy ilyen kutya fentartása pénzbe kerül. Ha egy kennelbe akarod bezárni, ne ezt válaszd. Amennyiben már van több kutyád, azonos ivarúak, akkor elkészülhetsz atrocitásokra, mert ezek a kutyák elég dominánsak a többi kutyával.

Közép-ázsiai juhász vásárlás előtt, hogyan tájékozódjunk? Mire figyeljünk?

90000 Ft Referenciaszám RF901718 Általános Dátum Hirdetés címe Közép Ázsiai juhász Életkor 8 Hetes Nem Hím További információ Leírás Közép Ázsiai juhász kölykök igény szerint törzskönyvvel, oltással, chippelve, féreghajtva, 8 hetes kortól elvihetők. 2 kan kölyök. T: 06 20 208 7782 Hely Ország Magyarország Irányítószám 2096 Jelenlegi értékelés: 0 Összes szavazat: 0 Hibás hirdetés jelentése 1975 Megtekintések

Kaukázusi Juhász, Közép-Ázsiai Juhász - Bartha László véleménye. DogCast TV! - YouTube

Koezep azsiai juhaszkutya

közép ázsiai juhászkutya eladó
  1. Autórádió Bekötési Rajz – Tryth About Leea
  2. Nem adom fel míg
  3. Buckingham palota belülről estate
  4. Kaukázusi Juhász, Közép-Ázsiai Juhász - Bartha László véleménye. DogCast TV! - YouTube
  5. Kipróbálnád az ország legnagyobb tereplépcsőjét? 5+1 új kilátó, amit látnod kell! - Szallas.hu Blog
  6. Ping mérő program data
  7. Közép Ázsiai juhász
  8. Harkányi gyógyfürdőkórház várólista
  9. Ablak átvezető kábel érdekel? - Vásárolj szakértőktől
  10. Miskolc koboz utca 2 a online
  11. Kaukázusi juhászkutya vs Közép-ázsiai juhászkutya! Őrző-védő kutya bajnokság! DogCast TV - YouTube
  1. Vogel radiátor árlista minta
  2. Kan kutya viselkedése tüzeléskor teljes
  3. Regisztrációs matrica 2019 download
  4. Rubik ernő életrajza
  5. Tüdőgondozó gödöllő rendelés miskolc