Liegl Dachser Pilisvörösvár

Fri, 22 Jul 2022 23:56:03 +0000

Ismét új útvonalat nyitott a Liegl&Dachser, amelynek köszönhetően a logisztikai cég már a kilencedig németországi gyűjtőjáratát indítja Magyarországról. A cég a növekvő forgalom és vevői igényeknek megfelelően bővíti kapacitását Európában és biztosítja a gyors áruelosztást még a megnövekedett európai forgalom mellett is. A Pilisvörösvárról naponta induló gyűjtőjárat a következő napon érkezik Frankfurtba, így kétnapos kiszállítást biztosít Mannheim és Koblenz városába is. A Pilisvörösvár-Frankfurt-Pilisvörösvár útvonalon közlekedő járat április 4-én indult el napi forgalomban, és Frankfurt légikikötőjén keresztül közvetlen kapcsolatot biztosít a magyarországi légi küldemények számára is. Az új járattal a Dachser a meglévő kapacitásainak bővítése mellett versenyképesebb szolgáltatást is biztosít a direkt útvonal révén. "Az új járatindítás sűrűbb és frekventáltabb elérhetőséget biztosít köztünk és a Frankfurti Gateway között, így a légi export feladásaink korábbi járatokat érnek el, amely rövidebb tranzit időt tesz lehetővé a feladó és érkező légi állomások között" – mondta Bakos-Szekeres Dóra, Airfreight manager, Liegl&Dachser ASL Hungary Kft.

Pilisvörösvár

  • Prim hírek - A Dachser felkészülten várja partnerei megnövekedett volumeneit
  • Magyar fogászati turizmus szervező kft. www
  • Csicseriborsó Főzelék Diéta
  • Önkéntes tűzoltók munkáját támogatta a Liegl&Dachser - Transpack
  • Hol Parkoljak? - Parkolók - Praktiker Budapest Bécsi út
  • Store Insider - Három műszakos munkarendre vált a Dachser egy raktára
  • Már Romániába is 24 órán belül szállít a DACHSER
  • LIEGL & DACHSER ASL Hungary Kft. céginfo, cégkivonat - OPTEN
  • Tb meddig jár report
  • Liegl dachser pilisvörösvár
  • Szakmai utánpótlás támogatás a logisztikában
  • Balogh Tibor Jégkorong — Magyarország Németország Jégkorong
liegl dachser pilisvörösvár

2022. 05. 17. 23:00 Ismét új útvonalat nyitott a Liegl&Dachser, amelynek köszönhetően a logisztikai cég már a kilencedig németországi gyűjtőjáratát indítja Magyarországról. A cég a növekvő forgalom és vevői igényeknek megfelelően bővíti kapacitását Európában és biztosítja a gyors áruelosztást még a megnövekedett európai forgalom mellett is. A Pilisvörösvárról naponta induló gyűjtőjárat a következő napon érkezik Frankfurtba, így kétnapos kiszállítást biztosít Mannheim és Koblenz városába is. A Pilisvörösvár-Frankfurt-Pilisvörösvár útvonalon közlekedő járat április 4-én indult el napi forgalomban, és Frankfurt légikikötőjén keresztül közvetlen kapcsolatot biztosít a magyarországi légi küldemények számára is. Az új járattal a Dachser a meglévő kapacitásainak bővítése mellett versenyképesebb szolgáltatást is biztosít a direkt útvonal révén. "Az új járatindítás sűrűbb és frekventáltabb elérhetőséget biztosít köztünk és a Frankfurti Gateway között, így a légi export feladásaink korábbi járatokat érnek el, amely rövidebb tranzit időt tesz lehetővé a feladó és érkező légi állomások között" - mondta Bakos-Szekeres Dóra, Airfreight manager, Liegl&Dachser ASL Hungary Kft.

Az Esztergomi Szakképzési Centrum Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola által szervezett kötelező egybefüggő szakmai gyakorlat keretén belül a diákoknak lehetőségük nyílt több területen is kipróbálni magukat és megismerni a régió adta munkalehetőségeket. Fontos, hogy a diákok minél előbb képet kapjanak arról, milyen lehetőségek és elvárások várják őket a munkaerőpiacon, annak érdekében, hogy a szaktudásuknak és személyiségüknek megfelelő munkahelyet tudjanak a későbbiekben választani. DACHSER szakmai nap Pilisvörösváron Ennek a szellemiségnek a jegyében az Esztergomi Szakképzési Centrum Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola diákjai szakmai programjuk keretén belül ellátogattak a Liegl&Dachser pilisvörösvári telephelyére is ahol általános képet kaptak a DACHSER gyűjtőszállítmányozási szolgáltatásairól, betekintést nyerhettek a belföldi fuvarszervezés rejtelmeibe, a DACHSER veszélyesáru szállítmányozásába, és végezetül megtekintették Közép-Európa egyik legmodernebb veszélyesáru raktárát.

Tanúsítvány Típus: ISO 9001:2000 Leírás: Nemzetközi és belföldi közúti fuvarszervezés, gyüjtő és terítő szállítmányozás, raktározás Banks ÁÉB Befektetési Vállalkozás Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Commerzbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság Import area Dél-Ázsia, Közép-Kelet-Európa, Nyugat-Európa, Észak-Amerika, Vilàgszerte Ausztria, Kína, Németország, Franciaország, Olaszország, Szlovákia, Egyesült Államok Export area Ausztria, Kína, Németország, Franciaország, Olaszország, Szlovákia, Egyesült Államok

Prim hírek - A Dachser felkészülten várja partnerei megnövekedett volumeneit

dr szabó dezső balatonfüred

üzletágának munkatársa. A Liegl&Dachser 2006 óta foglalkozik veszélyes anyagok raktározásával és szállításával, ekkor nyitotta meg az ilyen igényeket kiszolgáló egységét Pilisvörösváron. "Összesen 7000 m2-en tárolunk vegyi anyagokat és kiemelt figyelmet szentelünk mind a raktározás és mind a szállítás során a sérülés mentességére és a pontosságára. Sikerünk titka a kitűnő szolgáltatási színvonal és az időben pontos és hiánytalan szállítás. A következő pár hónapban felkészülten várjuk a szezon sajátosságából eredően az egyszerre érkező megrendeléseket. " – nyilatkozta Halmschláger Gergely, Team Leader, Contract Logistics, Liegl&Dachser Kft. –

A Liegl&Dachser Kft. is kiemelten fontosnak tartja a közösség támogatását, valamint a civil kezdeményezések melletti kiállást. A vállalatra jellemző karitatív hozzáállás eredményeképpen a cég telephelyéül szolgáló város, Pilisvörösvár önkéntes tűzoltóit támogatta a Liegel&Dachser egy új tűzoltóautó beszerzésével. Példaértékű vállalkozói összefogás A mostani összefogás eredményeként a már meglévő két gépjárműfecskendő mellé Németországból érkezett a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók hoz egy Mercedes típusú, összkerékhajtású, 2500 liter víz szállítására alkalmas kocsi. Kép forrása: Liegl&Dachser Kft. Ennek segítségével az önkéntes tűzoltók sokkal gyorsabban érhetnek a helyszínre, illetve költséghatékonyabban működhetnek az alacsony üzemeltetési, fenntartási és karbantartási költségű járműnek köszönhetően. Az összefogás résztvevői mind egyöntetűen kiemelték, hogy a közösségi támogatás és egymás segítése a fejlődés egyetlen fenntartható iránya.

forrás: Prím Online, 2022. március 1. 09:51 Kettőről három műszakos munkarendre vált a Liegl&Dachser Kft. pilisvörösvári veszélyes anyag raktára februártól, hogy az agrár munkák kezdetével teljes felkészültséggel tudják kiszolgálni a mezőgazdaságban tevékenykedő ügyfeleiket. A februártól májusig tartó időszakban ugyanis közel 7 000 tonna vegyi áru hagyja el vállalat raktárát. A növényvédő szerek iránti kereslet és így a helyszíni szállítás ideje is nagymértékben függ az időjárástól. Ezért a mezőgazdasági ágazatból érkező ügyfelek vegyi anyag szállítása részletes tervezést igényel, a szezonális csúcsidőszakon túlmenően is. A kiemelt szezonban közel 6500-7000 tonna vegyi áru hagyja el a pilisvörösvári telephelyet, amiből márciusban csak 3000-3500 tonna kerül kiszállításra. Az új munkarendet megelőzően mind a raktárban dolgozó és mind a szállításban részt vevő kollégáknak külön képzésben kell részt venniük, sőt a raktár szigorú feltételeit a katasztrófavédelmi hatóság is rendszeresen ellenőrzi.