Aqua Spa Hotel Cserkeszőlő - Aqua Spa Hotel Cserkeszoloő Athens

Thu, 21 Jul 2022 18:06:06 +0000

Az Aqua-Spa**** Wellness és Konferencia Hotel a gyógyvízéről híres településen, Cserkeszőlőn található. A 2008 februárjában megnyitott szálloda 17 pótágyazható kétágyas szobával (ebből 2 superior kategóriájú), 16 vendégházzal és 10 luxus apartmannal rendelkezik. A wellness részlegnek köszönhetően az Aqua-Spa Wellness és Konferencia Hotel fedett és szabadtéri medencék, élménymedencék gazdag kínálatával várja vendégeit. A szálloda konferenciatermei tökéletesen alkalmasak üzleti rendezvények, tárgyalások, állófogadások vagy akár esküvők megrendezésére is.

Aqua spa hotel cserkeszoloő

Aqua-Lux *** Wellness Hotel Cserkeszőlő - AKCIÓS Wellness Hotel félpanzióval és gyógyvízes medencékkel Az Aqua-Lux *** Wellness Hotel Cserkeszőlőn, Budapesttőll 120 km-re, a Gyógy- és Strandfürdő mellett található akciós csomagáron. A szállodából közvetlen átjárás biztosított a gyógyfürdőbe. A háromcsillagos wellness szállodában 16 apartman, 26 kétágyas szoba (ebből 13 franciaágyas), valamint 2 db lakosztály kapott helyet. Az Aqua-Lux Wellness Hotel 2+2 fő fogadására alkalmas légkondicionált apartmanokat /43 m²/ és ízlésesen berendezett konyhákat kinál 4 fő részére. Az apartmanokhoz a konyhán kívül nappali, fürdőszoba és terasz tartozik. Az apartmanok felszereltsége: színes televízió (satelit), telefon, rádió és bútorszéf. A fürdőszobás, kétágyas (pótágyazható) és franciaágyas szobák szintén légkondicionáltak, színes televízióval (satelit), minibárral, telefonnal, rádióval és bútorszéffel felszereltek és akciós áron félpanzióval csomagban kináljuk. A lakosztályok felszereltsége megegyezik a kétágyas szobákéval, de nappalival és terasszal, illetve a fürdőszobában sarokkáddal kerültek kialakításra; ideális szálláslehetőséget biztosítanak üzletemberek számára is.
aqua spa hotel cserkeszoloő

99 éves korig ingyenes, 6 - 13. 99 éves korig 6. 500 Ft/fő/éj. Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj, 18 éves kor felett. Zárt parkoló használata: 1. 000 Ft/gépjármű/éj (korlátozott számban, érkezési sorrendben vehető igénybe) 2020. 07. 01-től +10% szervízdíj fizetendő (félpanzió, étel, ital) Foglalás esetén 30% foglaló fizetendő. A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszíti el! Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglaló az Aqua-Lux Wellness Hotelt illeti. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Csoportos foglalás Kérem az alábbi űrlap kitöltésével érdeklődjön a csoportos foglalás esetén érvényes árakról. Hotel: Aqua Spa Wellness Hotel Cserkeszőlő **** Érkezés: Távozás: Felnőttek száma: Gyerekek száma: Szobatípus: Teljes név: Telefon: E-mail: Megjegyzés: Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.

Száradásig dörzsölje. Ne öblítse le. 6 évnél fiatalabb gyermekeknél ne használja. A biocid termékeket óvatosan használja. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékismertetőt. Formátum 75 ml-es flakon Illatok Zöld tea Ezt a terméket úgy tervezték, hogy hatékonyan eltávolítsa a következőket A SANYTOL formulákat egy mikrobiológiai laboratóriumban tesztelik, és megfelelnek az AFNOR és az antimikrobiális hatékonyság európai szabványainak. Garantálják a tökéletes higiéniát és aktívak a következőkben: BAKTÉRIUMOK Baktericid az EN1276 és az EN 1500 szabvány szerint GOMBÁK Yeasticid az EN1650 a Candida albicans gombával szemben. VÍRUSOK Szelektív virucid az EN14476 szabvány szerint az Influenza A (H1N1), Herpes simplex vírus 1-es típus, Vaccinia poxivírussal szembe.

aqua spa hotel cserkeszoloő 2

Csoportos foglalás - Aqua Spa Wellness Hotel Cserkeszőlő

Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet. Aqua Lux*** Wellness Hotel Cserkeszőlő - Akciós Aqua Lux spa, wellness hotel Cserkeszőlőn Akciós csomagok - Árak Időszak: 2022. dec. 23. - 2022. 26. Karácsony Cserkeszőlőn az Aqua-Lux Hotelben (min. 3 éj) 15. 900 Ft / fő / éj ártól / félpanziós ellátás / üdvözlőital és aprósütemény / ünnepi vacsora / szállodai wellness / ingyenes Wifi / Érvényes: 2022. 12. 23 - 2022. között, minimum 3 éj foglalás esetén Csomag tartalma: Szállás Dec. 23-án üdvözlőital és aprósütemény Svédasztalos reggeli Svédasztalos vacsora, dec. 25-én ünnepi vacsora (a december 24-i SZENTESTEI svédasztalos vacsora a szokásostól eltérően 17 órától 19 óráig tart) Szobánként 50 perces sószoba-relaxáció A szálloda szaunájának, fitnesztermének és pezsgőfürdőjének használata ÁFA. Csomagárak 2 felnőtt elhelyezéssel: Kétágyas szobában: 15. 900 Ft/fő/éj Franciaágyas szobában: 15. 900 Ft/fő/éj Apartmanban: 18. 900 Ft/fő/éj Gyermekkedvezmény 2 teljes fizető mellett pótágyon: 0 - 5.

aqua spa hotel cserkeszoloő city
  1. Európai egészségbiztosítási kártya postai cím
  2. Mit tegyek, ha büdös a lábam? Erős lábszag?
  3. Sk battery elérhetőség telefonon
  4. Aqua spa hotel cserkeszoloő resort
  5. Aqua spa hotel cserkeszoloő city
  6. Aqua spa hotel cserkeszoloő -

Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet. Akciós csomagok - Árak - Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő - akciós wellness hotel Cserkeszőlőn: Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő - Akciós wellness csomagajánlatok félpanzióval Cserkeszőlőn Szabad szoba keresése és árellenőrzés FIGYELEM! Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat! Az akciós csomagajánlatokért, kattintson ide. Közeli hotelek akciós csomagajánlatai

A cserkeszőlői fürdő a gyógyulást keresők mellett a kikapcsolódást, strandolást szeretőknek is remek lehetőségeket kínál: hullámmedence, Európa első és leghosszabb 2 pályás ponyvacsúszdája, úszómedence, gyermekmedence, élménymedence csúszdákkal, hátdögönyözővel, "vizes várral", labirintusokkal, bástyákkal. Próbálja meg ellazítani magát, pattanjon kerékpárra, fedezze fel Cserkeszőlő környékét vagy egyszerűen csak vegyen elő egy könyvet a télikertben, a grillteraszon. Meglátja, jót fog tenni! Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek ajánljuk salakos teniszpályánkat vagy automata bowling pályáinkat (2 db). Az Aqua Lux Hotel Cserkeszőlő legújabb szolgáltatása a fogászati ellátás. A páciensek itt megtapasztalhatják az orvosok, asszisztensek megbízható és minőségi munkáján kívül a figyelmes, emberközpontú betegellátást és vendéglátást is. A fogorvosi rendelő és a fogtechnikai laboratórium technikailag a legmodernebb eszközökkel van felszerelve. A management kezelésében lévő további wellness szállodák, hotelek Cserkeszőlőn: Aqua Spa Wellness Hotel Cserkeszőlő 4* szuperior spa, wellness szálloda Apartman Aqua Spa Cserkeszőlő 4* luxus családi apartmanok wellness hétvégére Cserkeszőlőn Bungaló Aqua Wellness Cserkeszőlő Luxus faházak teljes felszereléssel Cserkeszőlőn családoknak.

A színvonalas vendéglátásról magyaros étterem (félig nyitott terasszal), drink bár és hangulatos grillkert gondoskodik. A cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő 2300 méter mélyről feltörő 82°C-os vize jódos, alkáli kloridos és hidrogén karbonátos hévíz, amely mozgásszervi, reumatikus betegségek és nőgyógyászati gyulladások utókezelésére is alkalmas. Ivókúraként is sikeresen alkalmazható, akut és krónikus gyomor- és epebántalmaknál, valamint bronchitis esetén. A fürdőben teljes körűen felszerelt gyógyrészleg (gyógymedence, szénsavas fürdő, iszappakolás, súlyfürdő, víz alatti sugármasszázs, gyógytorna, elektromos kádfürdő, négyrekeszes galvánkád, elektroterápia, fizioterápia, természetgyógyászati kezelések, reumatológiai és urológiai szakrendelés) várja a gyógyulni vágyókat, szállodánk pedig természetesen gondoskodik az Önök kényelméről! A gyógyfürdőben szabadtéri- és fedett gyógymedencék és az új, fedett, 270 m² felületű gyógyvizes medence (hátdögönyözővel, ülőpados pezsgőfürdővel, talpmasszírozó gejzírképző élményelemekkel) áll télen-nyáron a vendégek rendelkezésére.