Szúnyogriasztó Karkötő Dm: Szúnyogriasztó Karkötő De La

Thu, 21 Jul 2022 18:26:23 +0000

Szúnyogriasztó karkötő / 1 db Eleged van a szúnyogokból és a hatalmasra növő csípésekből? Óvd meg a családot a kellemetlen szúnyogcsípésektől! Ezzel a karkötővel nincs többé szükség spray-kre! Egyszerűen helyezd fel csuklódra a karkötőt, amelynek citromos illata a szúnyogok számára kellemetlen, így messziről elkerülnek. A karkötő belső része citronella olajat tartalmaz, ami az egyik leghatékonyabb szúnyog- és rovarriasztó szer, mert a repkedő vérszívók nem tudják elviselni az illatát. Egy karkötő hatása akár 3 napig is érezhető, de ha visszateszed közben a zárható tasakba, később újra felvehetitek. Többféle, színes és vidám mintázatát a gyermekek is imádni fogják, és szívesen hordják majd. Használhatjátok kirándulás, kemping közben, a játszótéren, óvodában, iskolában, uszodában. Főbb jellemzői: Szúnyogriasztó karkötő 1 db a csomagban Citronella olajjal Mérete: 21 cm x 1, 5 cm Illata távol tartja a szúnyogokat 2-3 napig hatásos Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott Mérete állítható Különböző mintákkal (véletlenszerű mintával és színben küldjük) Semmilyen káros vagy mérgező anyagot nem tartalmaz Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 Hétköznap 9-18 óra között Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap.

Szúnyogriasztó karkötő d'hôtes

  1. Luk savaria kuplunggyártó kft to ft
  2. Bayern munich meccsek players
  3. 5 lottó mikor húzzák
  4. Well done fertőtlenítő mosogatoszer biztonsági adatlap
  5. Ii Rákóczi Ferenc Általános Iskola Paks
  6. Mikor van dominik névnap
  7. Szúnyogriasztó karkötő dm shirley
  8. Szúnyogriasztó karkötő dm syrup
Miért szeretjük? Nem tartalmaz illatanyagot, színezéket és parfümöt. Hátrány: Egyesek szerint noha a csomagolás praktikus, az adagolással akadnak nehézségek: néha elég nehéz kikönyörögni belőle a folyadékot, ha meg jobban megnyomják, túl sok jön ki belőle.

Us on twitter

For questions

Egyszerű és eredményes védelem a szúnyogok ellen különböző színekben. Kullancs és Szúnyogriasztó karkötő csomag. 6 hónapos kórtól kisgyerekek is használhatják. Vállalat Karrier Sajtószoba dm inspirációk Szolgáltatásaink Elfelejtette active beauty PIN-kódját. Piros Kisgyermekek részére 3 éves korig nem használható. Egy helyen minden amit szúnyogok ellen használhat. April 23 2018 Bugslock szúnyog és kullancsriasztó karkötő updated their cover photo. Ez a kullancs és szúnyogriasztó karkötő kifejezetten úgy lett kifejlesztve hogy vegyi anyagoktól mentes megoldást nyújtson a kullancsok ellen valamint véd a szúnyogcsípésektől. Citronella olajat Távol-Keleten szúnyogriasztásra használják. Sokan bele sem gondolnak hogy mi minden szívódik fel a bőrükön keresztül. Egy termék azoknak akik élveznék a kültéri sport örömeit csak épp a szúnyogok társasága nélkül. A jelenleg engedélyezett riasztószerek között azonban egyetlen karkötő formájú termék sem. Védelem a szúnyogok ellen természetes módon vegyszer mentessen.

szúnyogriasztó karkötő dm type

Syrup

Skudo Baby ultrahangos kullancs és bolhariasztó ellenőrzőfénnyel – Új generációs ellenőrzőleddel ellátott ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék elsősorban kisgyermekeknek gyerekeknek felnőtteknek és időseknek is valamint kutyáknak macská. Bugslock szúnyog és kullancsriasztó karkötő updated their status. Hivatalos Kepek Nagykereskedelmi Ar Olyan Olcso Szunyogriasztos Karkoto Dm Wireless Dog Fence Com Nezd Meg Legnepszerubb Nagyon Szep Dm Szunyogriaszto Karkoto Wireless Dog Fence Com Legjobb Legjobb Valasztas Reszletes Kepek Szunyogriaszto Karkoto Wireless Dog Fence Com Veszelyesek Lehetnek A Szunyog Es Kullancsriaszto Karkotok Egeszseg Femina

Bio szúnyogriasztó A természetes anyagok felhasználásával készült szúnyogriasztó használata hatékony védelmet biztosíthat a csípő és vérszívó rovarok ellen 3 órán keresztül. Ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, illetve a szabadidős tevékenységekhez. Miért szeretjük? Biztonságosan alkalmazható kismamák vagy 3 hónaposnál idősebb kisbabák bőrén is, a kellemes illatú növényi olajok révén a termék bőrápoló hatással is bír. Hátrányok: A valóságban többek szerint erős, majdnem kellemetlennek mondható a termék szaga, de hozzá lehet szokni. 1 S-quitofree Rovarcsípés utáni hűsítő és nyugtató gyógynövényes gél nature; Ár: 849 Ft. DM 2 S-quitofree Szúnyogriasztó krém gyermekeknek; Ár: 1 299 Ft. DM 3 S-quitofree Rovarcsípés utáni hűsítő és nyugtató roll-on; Ár: 799 Ft. Krémmánia 4 OFF! Rovarriasztó gél Junior; Ár: 1379 Ft. Herbaline Egészségbolt A család kisebb tagjainak Ahogy fentebb láthattuk, résen kell lenni a szúnyogriasztó vásárlásakor, ha gyerekek is vannak, ugyanis nem mindegyiket javasolják az ő bőrükre.

Szúnyogriasztó Karkötő Dm

Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz. Leírás A karkötő növényi eredetű természetes anyagokat tartalmaz, amelyek taszítják a szúnyogokat, kullancsokat és más rovarokat. Gerániumolajból (15%), citromolajból (5%) és citromolajból (2%) áll. akár 300 órás teljes védelem a rovarok ellen. Tökéletes kirándulásokhoz, kempingezéshez és mindennapi használatra. NEM KORLÁTOZZA A MOZGÁSODAT – mivel a karkötő kicsi, nem fogja zavarni a mindennapi tevékenységeket. Nem fogod érezni, hogy rajtad van! PÁROSÍTOTT – a szúnyog elleni szalag bármilyen csuklóra illeszkedik, méretétől függetlenül. Könnyen nyújtható anyagból készül. Hajgumiként is kiválóan működik! LEÍRÁS zöld szín anyaga: műanyag anyagok: gerániololaj, citromolaj; citromolaj működési idő: 300 óra méretek (átmérő): 6 cm súly: 8 g Kapcsolódó termékek 4 800 Ft ◉ Raktáron 4 db Általános jellemzők Terméktípus Rezgő készülék Használat Vakondoknak Állag Szilárd Darabok száma 2 Múszaki sajátosságok Frekvencia 1000 Hz Méretek Hosszúság 10 cm Magasság 29 cm 1 900 Ft ◉ Raktáron > 10 db | ◉ Gyártói raktáron > 10 db Terméktípus Állatriasztó Használat Madaraknak Állag Szilárd Anyag Műanyag Szín Fekete MÉRETEK Hosszúság 38 cm Szélesség 20 cm Súly 0.

Hoztunk viszont két olyan terméket, melyeket kimondottan a kicsiknek szánnak. Az egyik az Off! Family Care Junior rovarriasztó gél, amit a bőrre kenve kell alkalmazni, akár 4 órán át hat. Általában 2 éves kortól javasolják. Miért szeretjük? Nem tartalmaz illatanyagot, festéket, tartósítószer, így biztonságosan alkalmazhatjuk a gyermekeknél is. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem irritálja a bőrt. Hátrány: Egy krémről beszélünk, így nem feltétlenül szeretheti mindenki. Arra is oda kell figyelni, hogy 3-4 óránként bizony újra kell kenni! A másik kifejezetten gyerekbarát készítmény a S-quitofree Szúnyogriasztó krém, amit már a 6. hónaptól bátran lehet használni a babák bőrén. A természetes alapú hatóanyagával megvédi az érzékeny baba- és gyermekbőrt a szúnyogcsípésektől 3-4 órán át, aztán újra kell kenni. Nincs erős illata, könnyedén eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik és nem hagy nyomokat maga után. Miért szeretjük? Aloe verával, E-vitaminnal és panthenollal gazdagított ápoló formulája gazdagon hidratálja és megnyugtatja a bőrt.