Konyhai Függöny Vitrázs

Fri, 22 Jul 2022 19:08:03 +0000

A végek méretének megtekintéséhez vigye a kurzort (telefonon koppintson) a zöld pipa jelre! Az árkijelzés felett, a Végek→ lenyíló ablakban válassza ki azt a véget, amelyikben megvan a kellő minta mennyiség, majd a kosárnál írja be a szükséges darabszámot (pl. 12). Legkisebb rendelhető mennyiség 6 minta/94, 8 cm. Az anyag mintánál vágható, ezért a rendelési egység és az ár nem méterben, hanem mintánként van megadva. Egy mintaegység = 15, 8 cm. Raktárkészlet: 100 minta 240 Ft/minta Egységár: 1 519 Ft/méter SZ050600H01 Minimálisan rendelhető mennyiség 6 minta = 103, 5 cm Az anyag mintánál vágható, ezért a rendelési egység és az ár nem méterben, hanem mintánként van megadva. Egy nyuszifigura=egy minta. Egy mintaegység = 17, 25 cm. Raktárkészlet: 133 minta 430 Ft/minta Egységár: 2 493 Ft/méter W05070004 Legkisebb rendelhető mennyiség 1 méter. Raktárkészlet: 20. 8 méter W05050004 Raktárkészlet: 0 méter BT05055004 Ebből a termékből több megkezdett vég (tekercs) van raktáron. A végek méretének megtekintéséhez vigye a kurzort (telefonon koppintson) a zöld pipa jelre!

  1. Vitrázs függönyök | FAVI.hu
  2. Vitrázs - Függönyország - Új Otthon Lakástextil Minőség jó áron!
  3. Konyhai vitrázs függöny | FüggönyKirály webáruház
  4. Rövid, vitrázs, fényáteresztő függöny, méterárú

Vitrázs függönyök | FAVI.hu

A függönytartó méretének – hosszának – a kétszeres mennyiségű anyagot kell föltenni, hogy vitrázsfüggönyünk szépen mutasson, tehát a függönyöket dupla ráncolással számítjuk. A vitrázsrúd hossza az irányadó a vitrázs függönyök méretezésénél. Vitrázs rúd Hagyományos, műanyaggal bevont vitrázs rúd. Vitrázs árak: Műanyag bevonatú pálcák Konyhai függönyrudak újabb generációja!

Vitrázs - Függönyország - Új Otthon Lakástextil Minőség jó áron!

Hamarosan… Rész: Felfogatási módok – újdonságok, érdekességek. Hamarosan… Ha tetszett a bejegyzés, másik is tetszeni fog. Köszönöm, hogy olvasod! 🙂 Ha Ön is szívesen frissítenéd otthonod egy ilyen remek színű függöny vagy lakástextil kiegészítővel, segítünk, megvarrjuk, elkészítjük! Válaszd ki az otthonodhoz legjobban illő kelmét és fazont, érdemes szakember segítségét kérni, mielőtt belevágsz a vásárlásba, fordulj hozzánk bizalommal! Engedd, hogy segítsünk, időt, pénzt és fáradtságot takarítva meg ezzel. Leggyakrabban használt alapanyagaink, bővebben az alapanyagokról – Anyagismeret: – Textilminták: További fazon ötletek és képek, a saját, és a nagyvilágból válogatva – A galériában: Mivel a funkciók eldöntése szempontjából is fontosak, ezért érdemes megismerni ezeket a kiegészítőket – Kellékek: Ha tetszett a bejegyzés, másik is tetszeni fog. Köszönöm, hogy olvasod! Itt likeholatod a blogot, és az oldalon is töltekezhetsz, de az igazi tartalmakat itt, a blogon találod. Csatlakozz hozzánk, nézz szét nálunk, kövess minket, ötleteket, tippeket, hasznos tudnivalókat találsz.

Konyhai vitrázs függöny | FüggönyKirály webáruház

Rövid, vitrázs, fényáteresztő függöny, méterárú

  • Konyhai vitrázs függöny
  • Egyedi alufelni gyártás németül
  • Konyhai vitrázs függöny | FüggönyKirály webáruház
  • Neale donald walsch amikor minden megváltozik