Amts 2019 Képek, Az Amts 2019-Es Nyereményautóját Csütörtökön Kezdik Átépíteni A Westendben

Thu, 21 Jul 2022 18:08:08 +0000

A január 31-én, 11 órától induló nyilvános átépítés helye, a WestEnd City Center bevásárlóközpont Millennium udvara, az elkészült autót pedig február 4-én lehet megtekinteni ugyanitt, valamint a március 22-24. között az AMTS 2019 rendezvény A-pavilonjában. Ez a hír most jelenik meg 1710. alkalommal rendezvény

  1. Download
  2. Music

Download

A tuningalapot egy 2005-ös évjáratú Ford Mustang Coupéadja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik ismét a WestEnd City Centeralsó szintjén, a Millennium udvarban, január 31-től. Szokás szerint a szakemberek ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé. Az autót a márciusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel egyik legfontosabb feltétele, hogy a megvásárolt teljes árú vagy családi jegyet nem szabad eldobni. A nyereményszelvény kitöltésére az A-pavilonban lesz lehetőség, ahol pontosan megadott személyes adatok, a belépőjegy vonalkódjának megadása és három kvízkérdés helyes megválaszolása jelentik a további feltételeket a részvételre. A kitöltés után a hoszteszek érvényesítik a jegyet, ezután már csak a kihelyezett gyűjtőládába kell bedobni a nyereményszelvényt, és persze nagyon szorítani a sorsolás pillanatában. A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek.
  • Az AMTS 2019-es nyereményautóját csütörtökön kezdik átépíteni a Westendben
  • Budapest Bank - 1162 Budapest, Rákosi út 128. | Bank360
  • Amts 2019 képek a galériából
  • Amts 2019 képek pdf
  • Amts 2019 képek tentang
  • Bryan cartledge megmaradni a magyar történelem egy angol szemével
  • AMTS 2019 03 22 KÉPEK - YouTube

Az autót igyekeztünk lehetőség szerint eredeti stílusában megtartani, a kasztni gyárilag is tökéletes vonalait ezúttal egy első és hátsó spoiler, valamint sportos küszöblécek egészítették ki. A stabilitásról – és persze az ültetésről – az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing SL01 könnyűfém felnik teszik fel a külcsínre. Csak legálisan: a forgalmiba minden átalakítás bejegyzésre került A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio / Gálffy Tuning triónak köszönhetően ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint minőségi, három tónusú SAFEX fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, autentikus japán, driftautós motívumokkal díszítve. Az AMTS nyereményautó célja minden évben a biztonságos és szakszerű tuning bemutatása is, így nem kérdéses, hogy a Mazdán történt változtatások mindegyike forgalmiba hivatalosan bejegyzett, szabályos átalakítást takar.

Music

amts 2019 képek online

A MISS AMTS SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE IS ÁTVEHETTE A NYEREMÉNYAUTÓJÁT Idén, rendhagyó módon egy másik autó is gazdára talált az AMTS keretei között. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 12. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS is szintet lépett, számos újítás mellett a fődíj sem lett más, mint egy teljes évre használható autó. Bábel Virág, a Miss AMTS 2022 szépségkirálynője A szépségverseny döntőbe jutott hölgyei napi három alkalommal léptek fel a nagyközönség előtt, idei királynőnk pedig egy 18 éves hölgy, Bábel Virág lett, aki a számos ajándék mellett egy BMW i3-as használatát is megnyerte, partnerünk, a 101 EV Park jóvoltából. Az egyedi dekorációban pompázó elektromos autót Virág ugyanezen a napon vehette át a helyszínen, első élményeiről pedig hamarosan egy videó keretein belül is beszámol nekünk! Virág édesanyjával érkezett a díjátadóra ÚJ NYEREMÉNYAUTÓT ÉPÍTÜNK! De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi show-ra új autót építünk, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2023. március 17-19. között zajló újabb felvonásra.