Eladó Lakás 11 Ker | Eladó Lakás, Budapest 11. Ker.

Thu, 21 Jul 2022 19:44:09 +0000

Eladó tulajdonostól egy 50nm -es fiatalos hangulatos 2 szoba étkezős panel lakás a Bartók Béla úton. A lakás teljes bútorzattal eladó. A ház szigetelt, felújított. Új ablakok, lap radiátorok, redőnyök. Több ponton záródó biztonsági ajtó. A lakás parkettás (küszöbök nincsenek). a fürdő és wc járólapos. A vezetékek újak a falban. A ház előtt áll meg a 49-es és 19-es villamos, Ház mellett közért, éjjel nappali, étterem, színház, gyógyszertár, dohánybolt, lottózó. Óvoda iskola a közelben. Közel a 4-es metró és a belváros. A lakóközösség együttműködő. A ház biztonságos, kamerákkal felszerelt. A fűtés házközponti, minden lakásban saját mérőórával. érd. : 06-20-6263090 Kérem, hogy ingatlanirodák ne keressenek!!! !

  1. Budapest, XI. kerület, ingatlan, Lakás, Eladó | ingatlanbazar.hu
  2. BÚTOROKKAL EGYÜTT eladó lakás 11.ker tulajdonostól - Budapest XI. kerület, Bartók Béla út - Eladó ház, Lakás
  3. Eladó ingatlanok Budapest XI. ker - Budapest.ingatlan.hu

Budapest, XI. kerület, ingatlan, Lakás, Eladó | ingatlanbazar.hu

  1. Eladó Lakás, Budapest 11. ker. - XI. kerület, Budapest - Lakás
  2. Eladó lakás 11 ker
  3. Az utolsó jedi teljes film
  4. VII. kerület - Erzsébetváros | Ezt a kiskutyát mentették ki a rendőrök gonosz gazdája karmai közül
  5. Eladó lakás xi ker - Trovit

BÚTOROKKAL EGYÜTT eladó lakás 11.ker tulajdonostól - Budapest XI. kerület, Bartók Béla út - Eladó ház, Lakás

Eladó ingatlanok Budapest XI. ker - Budapest.ingatlan.hu

Ker, Hosszúrét, 199 000 - Ft, 178 négyzetméter | Ingatlanok. Hu Hosszúrét, XI. kerület, Budapest, Budapest megye, Közép-Magyarország Leírás saját kert! Együtt a családdal de mégis külön két lakás! XI. sasad és madárhegy határán, csendes mellékutcában, kétgenerációs, két... Eladó lakás Budapest XI. Ker, Madárhegy, 139 900 - Ft, 152 négyzetméter | Ingatlanok. MADÁRHEGY legfelső részén, a Nagyida utcánál, négylakásos társasházban, LEGFELSŐ emeleti, összesen 152 nm nettó alapterületű... Eladó lakás Budapest XI. Ker, Sasad, 189 945 - Ft, 156 négyzetméter | Ingatlanok. Hu Sasad, XI. Gazdagrét. Sasad találkozásánál, remek infrastrukturális adottságokkal rendelkező területen, újonnan épülő, LIFTES társasházban... X Értesítést kérek, ha új hirdetés kerül fel az oldalra ebben a kategóriában: eladó lakás xi ker x Értesülj a legújabb ingatlan hirdetésekről emailben Új hirdetés értesítő

eladó lakás 11 kerr

Kiváló befektetési lehetőség!!! Eladó egy PANORÁMÁS téglaépítésű 2 szobás erkélyes TÁRSAS HÁZI LAKÁS a XI. kerületben Kelenföldön. Az ingatlan 18 lakásos társasház IV. emeletén található, jó elrendezésű felújítandó, lift nincs, de a normál belmagasság miatt nem okoz problémát a lépcsőzés. A társasház tulajdonosai megszavazták a homlokzat és a tető felújítást, a finanszírozása megoldott. A lakás hagyatéki eljárás alatt áll, egy tulajdonos várja az eljárás lezárását. - 60-as években épült 4 emeletes ház, rendezett kert veszi körül az épületet kocsi beállási lehetőség sincs kizárva - a fűtést távfűtés biztosítja még nem korszerűsített, a meleg vizet gáz bojler biztosítja, gáz is van a lakásban - az ablakok részben minőségi műanyag nyílászárókkal vannak felszerelve - a lakás saját tárolóval rendelkezik a földszinten - pár perc villamossal az ALLE, a Móricz Zsigmond körtér, Piac, Rendelőintézet, Iskola, Óvoda, - tömegközlekedés: villamos, metró, pár perc alatt elérhető Felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását.