Spanyolország Barcelona Utazás

Fri, 22 Jul 2022 05:02:02 +0000

Most összegyűjtöttem pár olyan dolgot Madrid főbb látnivalóin túl, amitől madridi utazásod még felejthetetlenebb lesz. Amikor XIII. Alfonz király Madridban felavatta a ma már ikonikus 1-es metró vonalát, az mindössze 4 kilométer hosszú volt, 8 megállóval. Azóta eltelt 100 év, napjainkban a spanyol főváros a világ 8. legkiterjedtebb metróhálózatával rendelkezik. Az összesen 294 kilométeren tekergő hálózaton 302 megálló található, így a madridiak 75%-nak az... Toledo történelmi belvárosa 1986 óta az UNESCO Világörökség része. Nem hiába nyerte el ezt a címet, hiszen az ország egyik legszebb városában több, mint 100 műemlék, és látnivalók színes kavalkádja, középkorból fennmaradt zsidó, arab és keresztény kultúrák emlékei várnak ránk. Sokszor az ideérkezőknek nincs elég idejük (vagy nem szánnak rá elég... Pontos cím: Calle de Santa Isabel, 52, Madrid 28012

  1. Spanyolország - Barcelona - Unitravel Utazási Iroda
  2. 35.395 Ft/fő-ért 6 éjszakás utazás a spanyol Barcelonába repülővel, szállással!
  3. 26.390 Ft/fő-ért 5 éjszakás utazás a spanyol Barcelonába repülővel, szállással!
  4. A tenger mélyén
  5. Spanyolországban nyaralnál? Mutatjuk a Budapestről elérhető úti célokat - Roadster

Spanyolország - Barcelona - Unitravel Utazási Iroda

  • 35.395 Ft/fő-ért 6 éjszakás utazás a spanyol Barcelonába repülővel, szállással!
  • Auto karcolás eltüntetése
  • 26.390 Ft/fő-ért 5 éjszakás utazás a spanyol Barcelonába repülővel, szállással!

35.395 Ft/fő-ért 6 éjszakás utazás a spanyol Barcelonába repülővel, szállással!

Kérdésed van, hozzászólnál? Kérdésedre a válaszunkat a megadott e-mail címre is elküldjük, de a közösség számára is hasznos információkat itt is megjelenítjük.

március 15. kedd Reggel kijelentkezés szállodából, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre (09:35-12:10). Az út kiemelkedő értékei Utazás közvetlen járatokkal, illeszkedve a hosszú hétvégéhez Autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető Színvonalas fakultatív programok

26.390 Ft/fő-ért 5 éjszakás utazás a spanyol Barcelonába repülővel, szállással!

Ez így sokkal drágább? Az árakat folyamatosan frissítjük. A szolgáltatások miatt sok esetben valamivel drágább lesz a foglalás, viszont lehet, hogy jobb szállással. Olyan is előfordul azonban, amikor olcsóbban jön ki, ha egyben foglalod. Akkor most már nem is foglalhatunk magunknak? De igen. Az Utazómajom mindig megadja a lehetőségét annak, hogy saját magad foglald le az utazásod úgy, ahogy szeretnéd, és ott, ahol szeretnéd. Továbbra sem vagyunk, és nem is leszünk utazási iroda. Most annyi történt, hogy egy utazási irodával együttműködve lehetőséget biztosítunk arra, hogy magyar nyelven, egyben is lefoglalhassátok az ajánlatokat. Engedélyszám: U-001757

Program: március 12. szombat Elutazás Budapestről Barcelonába a Wizz Air közvetlen repülőjáratával (06:05-08:40). Transzfer a központba, majd autóbuszos városnézés, fontosabb megállók: Plaça Espanya, Casa Mila, Casa Battló, Gótikus negyed a katedrálissal, Rambla, La Boqueria piac, Sagrada Familia, Güell park, Diadalív, Kolumbusz-szobor. A városnézés belépőjegyeket nem tartalmaz. Délután a szállás elfoglalása, majd szabadprogram. március 13. vasárnap Délelőtt szabadprogram, javasoljuk, hogy látogassanak el a tengerparton található tengeri akváriumhoz vagy tekintsék meg a Picasso vagy a Miró Múzeum színvonlalas kiállításait. Délután fakultatív programlehetőség: l átogatás a Sagrada Familiában (csoportos fakultatív program, utazás tömegközlekedéssel): 40 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek. Barcelona legismertebb jelképét kívülről már megtekinthettük utunk során, itt az idő, hogy belülről is csodájára járjunk. A város legismertebb szülöttje, Gaudi által megálmodott szentély szinte forradalmasította korának építészetét, semmi addigihoz nem hasonlítható látásmódjával, forma- és színvilágával.

A tenger mélyén

De kérhetjük a szerzetesek féltve őrzött kincsének, a fekete csodatévő Szűz Mária szobornak a segítségét is vagy csak gyönyörködhetünk a panorámában. március 15. kedd Reggel kijelentkezés szállodából, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre (09:35-12:10). Az ár tartalmazza: Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Barcelona útvonalon, közvetlen repülőjárattal Repülőtéri illetékek Utasonként egy db kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken) Három éjszaka szállás a középkategóriás Exe Laietana Palace szállodában, kétágyas szobákban Büféreggeli a szállodában Különbuszos repülőtéri transzferek Barcelonában Magyar nyelvű csoportkíséret az utazás teljes időtartama alatt Megjegyzés Minimum csoportlétszám: 20 fő. Egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő, melynek összege 50 000 Ft. Fakultatív program: Barcelona - Osasuna spanyol bajnoki mérkőzés - kérje ajánlatunkat! A repülőjegyek és a kapcsolódó szolgáltatások (ülőhely, poggyász, elsőbbségi beszállás) foglalás után a Wizz Air légitársaság szabályzata szerint mondhatók le vagy módosíthatók.

000 Ft/fő/4 nap Útlemondási biztosítás: 3, 5% balesetbiztosítással, önállóan 5% Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő! Gyermekkedvezmény: A gyermekárakról érdeklődjön irodánktól: 06 1 445 44 02 (H-P: 9-18h) Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja! ) Budapest - Barcelona: Indulás 06:05 Érkezés 08:35 Barcelona - Budapest: Indulás 09:15 Érkezés 11:55 Transzfer: Barcelona Airporttól a szálláshely és a városközpont 3 különböző módon közelíthető meg. A bejutás leggyorsabb és legegyszerűbb módja, az irodánk által ajánlott transzfer szolgáltatás. Az út 20-30 percet vesz igénybe, az ára 7. 900 Ft/fő. Másik megoldásként szolgálhat a vonat, amely 5-10 perc sétára található a reptéri termináltól. A megálló neve: Aeropuerto, a városközpotba érve, átszállással szintén elérhető a metro. A vonat kb. 30 percenként közlekedik, körülbelül 3 Euro/fő. Aerobus, a reptéri busz, ami 10-15 percenként jár, lényegesen olcsóbb, mint a taxi (kb.

Spanyolországban nyaralnál? Mutatjuk a Budapestről elérhető úti célokat - Roadster

spanyolország barcelona utazás a föld középpontja

A katalán főváros annyi látnivalót tartogat, hogy akár több hetet is eltölthetnénk itt. Repüljünk vissza az időben és barangoljunk a Gótikus negyed sikátoraiban, merüljünk el a sokszínű Rambla sétány forgatagában, majd ugorjunk az időben és fedezzük fel Antonio Gaudí XX. századi remekműveit! Járjuk be az 1992-es olimpiai játékok színhelyeit, sziesztázzunk egyet és élvezzük ki a napsütést a tengerparton, vagy akár vegyünk részt egy izgalmas focimeccsen! A katalán főváros sokszínűsége és egyedisége mindenkit rabul ejt és kellemes éghajlatával egész évben csábítja a látogatókat. Tehát ha még nincs programja a márciusi hosszú hétvégére, ne habozzon, az utazást Önnek szervezzük! Az út kiemelkedő értékei: Utazás közvetlen járatokkal, illeszkedve a hosszú hétvégéhez Autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető Színvonalas fakultatív programok Szállás Barcelona központjában, a Gótikus negyedben található Exe Laietana Palace szállodában. A fürdőszobás, légkondicionált szobák tévével, telefonnal és széffel felszereltek, valamint wifihozzáférés is biztosított a vendégek részére.