Baleset Nógrád Megye

Thu, 21 Jul 2022 18:58:22 +0000

balesetek 2020. 03. 07. 12:21 Az elmúlt napon a megye közútjain két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Személygépkocsival közlekedett egy 25 éves férfi Bátonyterenye belterületén, az Ózdi úton március 6-án 6 óra 30 perc körül, amikor járművével megcsúszott, az úttestről lesodródott, egy hídnak ütközött és az oldalára borult. Fotó: Az éjszakai órákban a megyeszékhely belterületén a Budapesti útról kanyarodott a Hősök útra személygépkocsival egy 34 éves férfi, amikor haladása során elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és nekiütközött egy oszlopnak. Fotó: A balesetekben két személy sérült meg. Nógrád megye útjain az elmúlt 24 órában további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a csapadék miatt csúszóssá váló utakon kerülni kell a hirtelen kormánymozdulatokat, intenzív fékezéseket vagy gyorsításokat, mert az autó irányíthatatlanná válhat.

A helyszínen meghalt egy sofőr, miután autójával felborult Nógrád megyében

Halálos baleset történt a 21-es főúton Nógrád megyében, a csécsei elágazó közelében szerdán; a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sérültön már nem tudtak segíteni - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Angyal Eszter elmondta, a roncsba szorult sérültet, az egyik autó vezetőjét a pásztói hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezéssel, de a sofőr olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen meghalt. Nágel Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság vezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 21-es főutat a 26-os kilométerszelvénynél teljesen lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés miatt, kerülni Pásztó és Szurdokpüspöki felé lehet. Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

  • Thaiföld, tengeri horgászat Phuket sziget körül
  • Biológia feladatsorok emelt szintű érettségire és OKTV-re ké
  • Tv okosító régi tv hey hey
  • Hideg allergia kéz
  • Csak a te hangodat hallom moly
  • Gazella 4x4 eladó lakások
  • Baleset nógrád megye 2
  • Nógrád megye
  • Százhalombatta Egészségügyi Központ Rendelések
  • Kelly kútmunkálati kft video