Gél Lakk Gödöllő

Thu, 21 Jul 2022 19:28:16 +0000

Rab Edina műkörmös - Gödöllő Műköröm Lakkzselé Pedikűr Gödöllő Luci Gél Lakk & Műköröm, Gödöllői út 18., Mogyoród (2020) Gél lakkozás gödöllő [11/08/18] Aki még nem foglalt időpontot karácsony előttre az ne habozzon❗️ Gyorsan fogynak a szabad helyek❗️ Műköröm Mogyoród Kedves vendégek❗️ November 12-től az árak vàltoznak❗️Az árlistát a weboldalamon hamarosan megtalálhatjátok, illetve személyesen nálam‼️ Szolgáltatásaim között szerepel a manikűr, műköröm, gél lakk kézre, lábra és a műszempilla. Kizárólag jó minőségű, professzionális termékekkel dolgozom! [10/16/18] Csajok!!! Ti is így szoktátok?! 🙄🤣😂😂🤦🏼‍♀️ [08/27/18] Kedves Vendégek❗️ Ha esetleg valaki nem tud eljönni a megbeszélt időpontjàra kérem hívásban vagy SMS-ben jelezze‼️‼️ Köszönöm‼️ 4. 9 4. 9/5 csillag. Most nyitva NÉVJEGY CRYSTAL NAILS GÖDÖLLŐ Our Story Műköröm szakkellék üzletünket azzal a nem titkolt céllal hoztuk létre, hogy a Gödöllőn és vonzáskörz... Tovább Közösség Az összes 713 ember kedveli. 717 ember követi. 2 bejelentkezés Névjegy Az összes Petőfi tér 16.

Műköröm | Gödöllő

Ebből egy 1 éve dolgozom vállalkozásban és egy éve gyakorlom a Pedikűr szakmát is. Két évig jártam aktívan irodákhoz masszírozni. Most már csak a vállalkozásomra koncentrálok és a régi új vendégeimen szeretnék segíteni ez a célom! Elsősorban én gyógy masszőr vagyok. Két évig tanultam ezt a szakmát nappali képzésben. Első évben rengeteg elméletet kellet tanulnom. Anatómiát, latint és sok masszázs elméletet. Második évben gazdaságtant és vállalkozástant kellett tanulnom, na és persze rengeteg gyakorlatom is volt. ez elég hosszú történet.. Amit jelenleg most csinálok masszázst az a:. - Frissítő Svédmasszázs&Pedikűr Szerencsésnek érzem magam, hogy most már azt, csinálhatom, amit igazán szeretek, segíteni a hozzám forduló embereken. Megtaláltam benne Önmagam, rengeteget fejlődők, ezáltal mind lelki, mind szellemi szinten. A kezelések mindig a testi adottságokhoz és állapotokhoz mérten az egyedi igények figyelembevételével történnek. Szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem így garantálva a magas minőségű szolgáltatást.

000. - A láb bőrének fertőtlenítése és puhítása után eltávolítom az elhalt hámréteget szikével vagy spray system technikával. Rövidítem és formázom a körmöket. A bőrtípusának megfelelő hatóanyagos krémmel zárul a kezelés. Gyógypedikűr – 8. -tól állapottól függően A lábon az ortopédiai elváltozások miatt kialakulnak bőrkeményedések, bőrkérgesedések, csapszerinti kérgesedések. Ezeket az elváltozásokat hagyományos kézi pedikűr szerszámokkal vagy vizes pedikűr géppel vagy ezek kombinált használatával távolítom el. A deformitások és belgyógyászati betegségek következménye a fájdalmas benőtt köröm és a gombás köröm, a kezeléséről a probléma kiterjedésétől és állapotától függően döntök. A bőrtípusának megfelelő hatóanyagos krémmel zárul a kezelés. Szükség esetén szakorvoshoz irányítom a vendéget. Callux Vegán Luxus kezelés – 7. - Nem használok szikét, a hámlasztás egy természetes összetételű vegán gyümölcssavas géllel történik. Hatóanyagos bőrpuhító áztatás, gél felvitele, tekercselés, az elhalt hámréteg eltávolítása speciális steril reszelővel, bőrradírozása, körmök rövidítése, formázása, ápoló krémezés.

Őszi gél lakk - műköröm minta, műköröm minták

gél lakk gödöllő térkép

Kastély

Francia bordó lakkzselé, akril és lakkzselé mintával! Pastel lila csillámos véggel és kövekkel! Rózaszín-kék variáció barátnőknek, csillámporral szórt gyűrűsujj díszítéssel. A mindig népszerű piros festett akril mintákkal. Egyszerű és nagyszerű pasztel szín, díszítés nélkül lehet egyedi. Mélyzöld lakkzselé, festett virággal! Lila lakkzselé, lakkzselé díszítéssel, festett virággal! Piros-ezüst csillámos lakkzselé, lakkzselé díszítéssel! Lakkzselé, és színes csillámos zselé kombinációja! Francia lakkzselé, festett hóvirággal! Francia rózsaszín lakkzselé, gyöngyház fedőzselé, festett tavaszi virágokkal! Piros csillámos lakkzselé húzott technikával, festett piros virágokkal Krémszínű lakkzselé, fekete-piros lakkzselé szívecske mintával! Drávi Fodrászkellék Keszthely Nyitva tartási idő: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00 Szombat: 9:00 - 12:00 Vasárnap: Zárva 8360 Keszthely, Bem József u. 39. Telefon: +3620 437 6807 Drávi Fodrászkellék Zalaegerszeg Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00 Szombat: 8:00 - 12:00 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi u.

Gél Lakk Gödöllő - Gödöllő - Műköröm Minta, Műköröm Minták

  1. Autókereskedés szentmihályi út
  2. Ezt a matyó hímzéses ruhát veszi fel Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! döntőjére - Blikk Rúzs
  3. Gél Lakk Gödöllő
  4. F1 időmérő abu dhabi time
  5. Gödöllő - Gorilla Glue
  6. Fehér üröm növény
  7. Gaál ottó kreatív német letöltés ingyen
  8. Gödöllő autómentői a nap 24 órájában elérhetőek - Jazz Steps
  9. Miskolc állatorvosi ügyelet
  10. Bicske legjobb éttermei egy helyen! - Etterem.hu
gél lakk gödöllő uszoda gél lakk gödöllő karácsonyház

Színes francia stiletto M-es méret. Esküvői francia műköröm. Arany csillámosüveg köröm stiletto M-es méretben hozzáillő csillámékszerrel a bőrön. Színes kék műköröm Vamp fényporral bolondítva. Személyes mottó: Szépítem a szépülni vágyó hölgyeket. Röviden magamról: Rab Edina vagyok, szeretettel üdvözlök minden régi és leendő vendégemet. 1996 óta próbálok eleget tenni minden kedves vendégemnek akik a kezüket tartják az ékszerüknek. Szolgáltatásaim közé tartozik a manikűr, pedikűr, műköröm, lábköröm zselézése, gél lakkozás kézre-lábra illetve kéz- és lábápolás FÉRFIAKNAK is. Mindent megteszek hogy vendégeim elégedettek legyenek. Bízom benne hogy Te leszel a következő szépülni vágyó vendégem akit egy barátságos környezetben várok. Viszonteladói partnerek Meggy smith Gyula környéki szállások Rab Edina műkörmös - Gödöllő Műköröm Lakkzselé Pedikűr Gödöllő QUIMBY koncert - agymenés 2013 évi lxxvii törvény Szijjné Kállai Ildikó - SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. | Portfolio Rendezvények Varju Tímea Város/Község: Gödöllő Cím: 2100 Gödöllő, Bajcsy-Zsilinszky Endre (8-17 ig kérném a szállítást) Telefon: 06703215681 Weboldal: Mosolyogj és a világ vissza mosolyog rád!