Netflix Vagy Hbo Go — Netflix Vagy Hbo - Samsung Community

Thu, 21 Jul 2022 18:24:19 +0000

A Netflix feliratozása valami zseniális, mindig elképedek a pontosságán, és ezt a mércét az HBO egyelőre nem üti meg. A legfontosabb tényező valójában az elérhető tartalom. Ha Amerikában tartózkodunk, a Netflix a sorozatjunkie-k álma, végeláthatatlan kavalkád. Itthon azonban a tartalmak töredéke érhető el. Hiába kezdesz bele egy sorozatba, az utolsó három évadot még nem tudod rajta megnézni, és vagy indokolatlanul türelmes leszel, vagy jöhet valami alternatíva… Az HBO GO-n ezzel szemben minden külföldi tartalmat elérsz itthon is azonnal, a magyar szinkronra pedig csak két hetet kell várni a külföldi premiert követően, ami kifejezetten jó. Hogy kicsit hivatalosan fogalmazzunk, a Netflix lokális tartalmat ad globálisan, míg az HBO GO-n globális tartalomhoz férsz hozzá lokalizálva, ami fényévekkel jobb ügyfélélmény. És hogy mi ez a tartalom? Az HBO esetében természetesen kikerülhetetlenek a zászlóshajó sárkányai, de egyre több saját gyártású blockbuster sorozatot forgatnak (Westworld), ráadásul régiós sorozatokat is, mint például a Terápia vagy az Aranyélet.

  1. [Re:] Netflix vagy Disney+? Mindkettő? - PROHARDVER! Hozzászólások
  2. Streaming piac: idehaza is a Netflix a legnépszerűbb (Frissítve) - HaziMozi
  3. Hbo go vagy Netflix - Infók itt!
  4. Online

[Re:] Netflix vagy Disney+? Mindkettő? - PROHARDVER! Hozzászólások

  • Netflix vagy hbo go filmek
  • Netflix vagy hbo go hungary
  • Netflix vagy hbo go download
  • Formázott partíció visszaállítása
  • Kitört a nagy streaming-háború: a Netflix vagy az HBO lesz a győztes Magyarországon?
  • Faktum gabi kiságy chords

(regisztrálni többet is lehet, viszont egyszerre nézni csak kettőn). A hivatalos levél, amelyet előfizetőinek a HBO GO kiküldött, arról is tájékoztat, miért emelték az árat. Eszerint az előfizetési díj azért módosul, hogy ezáltal minél több olyan minőségi saját gyártású sorozattal bővülhessen a kínálat, mint a Csernobil vagy a Watchmen. Az európai tartalmak mennyiségét is szeretnénk növelni, hogy még több olyan magasan jegyzett sorozatot mutathassunk be, mint A falka, Az árnyak, vagy az Időbevándorlók - írták. Az HBO GO még így is versenyképesebb, az árát tekintve, a magyar piacon. A szeptember 30-i adatok alapján 301 sorozat érhető el a streamingen (a KIDS tartalmakat nem számítva). Az összes elérhető mozifilm száma pedig 819 volt, és sok extra tartalom - dokumentum-, koncertfilmek, egyéb tartalmak (308 db). Arról pontos adatot nem kaptunk, hogy mennyi ezek közül a szinkronos és mennyi a feliratos, csak becslést, amely szerint az esetek 98 százalékában van szinkron a filmekhez, sorozatokhoz.

Streaming piac: idehaza is a Netflix a legnépszerűbb (Frissítve) - HaziMozi

Nagy előnye ugyanis, hogy univerzális az applikáció: én itthon ugyanazt a Netflixet használom, és ugyanazt a szolgáltatást érem el, mint bárki más a világon, egyedül a megjelenített tartalom változik. Így, ha a magyar előfizetésemmel külföldre megyek, ott is használhatom a Netflixet, a különbség csak annyi, hogy az ottani kínálatból szemezgethetek. Ezzel szemben az HBO GO régiónként eltérő: hiába létezik például Xbox One-ra HBO GO applikáció, ha letöltöm, az amerikai szolgáltatáshoz akar csatlakozni, aminek eredménye egy "sajnáljuk, a szolgáltatás nem érhető el az Ön országában" hibaüzenet az eredménye. Bár az összehasonlítás végét egyértelműen a Netflix nyerte meg, az HBO GO-nak van egy hatalmas előnye, mégpedig az ára. A Netflix legolcsóbb csomagja 8 euró havonta, ami nagyjából 2500 forintnak felel meg. Ezzel azonban csak egyetlen képernyőn, és csak SD minőségben (nem HD-ban) nézhetők a tartalmak. A HD-s, két képernyős csomag már 10 euró, a 4K-t és HDR-t is tartalmazó, 4 képernyős viszont már 12 euróba kerül, ami 3800 forint körüli összeg.
Viszont elérkeztem pontjaim végére, és jó lenne egy átfogó döntést hozni. Az az igazság, hogy egyik opcióról se mondanék már le könnyű szívvel, mindkettő tetszik. ráadásul külön jó, hogy ha megunok egy felületet, válthatok a másikra, ami kicsit más. A gyerek is megkapja a mesét és én is a Designated Survivort. Egyre több szereplővel bővül majd világszerte (és később várhatóan itthon is) a streaming szolgáltatás, és úgy tűnik, eléggé egyértelmű irány lesz, hogy mindenki kínál majd exkluzív tartalmakat. Egy kicsit olyan érzésed támad, mintha konzolok közül választanál, ahol egyértelműen az exkluzív játékok döntenek. Aztán rájössz, hogy dehogy. Minden streaming szolgáltató megéri azt a pénzt, amit elkér a szolgáltatásáért. Jelenleg a kettő esetén (ami most szinte mindent lefed) havi ötezer forintról beszélünk. Ez pedig a tévé előfizetést váltja ki, ami innentől számomra tényleg teljesen értéktelen lesz. Igen, sportot néha nézek rajta, de a magyar sportrendezvényekre valójában el is mehetünk, lehet inni és kiabálni (otthon max az asszony kiabál, ha iszol).

Hbo go vagy Netflix - Infók itt!

A hazai streaming piac fontosabb szolgáltatóinak és tartalmainak népszerűségéről nyújt áttekintést az ezek között útmutatást nyújtó JustWatch. A világ közel 100 országában több, mint 20 millió felhasználónak segít tartalmat találni a JustWatch nemzetközi streaming útmutató. A hazánkban is elérhető webes műsorkalauz kezeli nemcsak az olyan népszerű streaming platformok filmjeit és sorozatait, mint az Amazon Prime Video, az Apple TV+, az HBO Max, a Horizon Go (My Prime) és a Netflix, de a Google Play Movies, a FilmBox+, a YouTube Premium és a kisebb tematikus vagy rétegtartalmakat kínáló BroadwayHD, CGood TV, Crunchyroll, Cultpix, Curiosity Stream, Dekkoo, DocAlliance Films, DOCSVILLE, Eventive, Hoichoi, Filmzie, Magellan TV, Mubi, Spamflix, True Story és WOW Presents Plus szolgáltatókat is. A DIGI Online és a mindigTV GO viszont nem része a webes műsorkalauznak. A népszerű streaming néznivalókhoz ajánlásokat, nézési listákat és sok mást kínáló JustWatch alább közölt statisztikái az egyes szolgáltatók iránti érdeklődést méri.

Az HBO új filmeket ad hozzá, és a régebbi filmeket egész évben felváltja. A nemrégiben megjelent filmekkel együtt, amelyek nem állnak rendelkezésre más streaming szolgáltatásokban, az HBO rendszeresen a régebbi filmeket is felveszi a forgatásába. További információ a filmek elérhetőségéről az HBO új kiadásainak listáján található. Végső ítélet: Szerezd meg most az HBO-t, ha nincs kábel Mivel az HBO NOW csak az HBO tartalmához nyújt hozzáférést, a streaming szolgáltatásokhoz hasonló kategóriába tartozik, mint például a CBS All Access. Az ilyen egycsatornás előfizetések felszámíthatják a szórakoztatási számlákat. A fellebbezés az Ön ízlésének és preferenciájának köszönhető. Sok zsinórvágóért az HBO-nak érdemes havi 15 dollárt fizetnie. Letöltés: Android Amazon Prime Roku

Online

A Netflixen nézhető meg továbbá a Breaking Bad és utódsorozata, a Better Call Saul is (melyet személy szerint a legjobb jelenleg futó sorozatnak tartok). Ezenkívül régebbi alkotások is vannak itt, egyebek között a Mad Men vagy a Jóbarátok is elérhető. Noha az HBO GO-n a saját gyártású sorozatok a legjobbak, azért másoktól is sok jót gyűjtött be. A legnagyobb "átigazolás" talán a tavalyi év egyik legnagyobbat robbanó új sorozata, A szolgálólány meséje (The Handmaids Tale), emellett van itt Dexter, elérhető a Twin Peaks új évada, a történelmi sorozatok kedvelőinek a Borgiák kal és a Tudorok kal kedveznek, valamint fent van a méltatlanul ismeretlen antológiasorozat, az Inside No. 9 is. Ezenkívül a magyar gyártású HBO-sorozatokból nálunk is elérhető az Aranyélet (melyben a vajdasági Kovács Tamás egy fontos szerepet játszik). A filmek tekintetében mind a két "versenyző" jól teljesít, viszont az HBO (nálam legalábbis) megnyerte ezt a kategóriát, mégpedig két okból: az egyik, hogy a régióban készült, tehát szerb, horvát, bosnyák, macedón és magyar alkotásokat is elérhetővé tesz (például jelenleg elérhető a Rudolf Péter főszereplésével készült 1945), a másik pedig, hogy keresésnél IMDB-s érték alapján is besorolja a filmeket, sorozatokat, ami megkönnyíti a jobb alkotások megtalálását.

Az HBO NOW alkalmazás letölthető egy Roku, Amazon Fire TV vagy más streaming eszközről, és tévén vagy mobil eszközön nézhető meg. Az HBO GO az alkalmazással bármilyen eszközön megtekinthető, de csak fizetős kábel előfizetők számára létezik. Csak azok számára érhető el, akik kábeles vagy műholdas csomagon keresztül előfizetnek az HBO-ra. Ha HBO előfizetéssel rendelkezik, az HBO GO ingyenes. Ha nincs HBO előfizetésed, az HBO GO nem választható. Tartalom: Ugyanaz a tartalom, eltérő előfizetés Ugyanaz a tartalom, mint az HBO, de élő hírcsatorna nélkül. Az HBO NOW és az HBO GO ugyanazt a tartalmat tartalmazza. Ez magában foglalja az HBO összes eredeti műsorát, a The Sopranos-tól a Trónok játékához. Ez magában foglalja az összes olyan filmet is, amelynek közvetítésére és közvetítésére az HBO jelenleg jogosult. Az HBO NOW és az HBO GO nem tartalmaz élő közvetítést az HBO csatornáról. A legtöbb műsor akkor válik elérhetővé a szolgáltatásban, amikor egy műsort sugároznak az HBO csatornán, de nincs lehetőség a csatorna élő közvetítésének megtekintésére.

Ami a leginkább javításra szorul az a kereső. Szerencsére nem csak filmcímekre, hanem rendezőre vagy színészekre is kereshetünk. Viszont tematikákra nem. Ha mondjuk a "klasszikus" szót bepötyögjük akkor két mese epizódot ad ki a rendszer, pedig a kínálatban vannak valódi klasszikusok is, mint amilyen a 2001: Űrodüsszeia, vagy a Bonnie és Clyde. Viszont az indulás óta láthatóan fejlődött a szisztéma, hisz a start napján például a Mátrix szóra nem jött elő az összes Mátrix film, míg most már ilyen gond nincsen. Amiért óriási kár: a legnagyobb online filmes adatbázis az imdb pontszámai eltűntek a filmek és a sorozatok mellől. Így semmiféle mankó nincs, hogy általában az adott címet mennyire szeretik az emberek. Ez egyébként is egy érzékeny pontja a streaming szolgáltatásoknak. Nyilván egy üzemeltető se szereti, ha néhány tartalma mellett egy olyan pontszám szerepel, amely jelzi, hogy igazából azt a címet nem is érdemes megnézni. A Netflix ezt úgy orvosolta, hogy egy teljesen használhatatlan és értelmetlen arányszámot tett be mindenhová, amely valójában az ég adta világon semmit nem segít a választásban.