Mérlegképes Könyvelő Vizsgaidőpontok

Sun, 24 Jul 2022 07:26:02 +0000

14. X7. Számviteli feladatok I. 22. II. 12. V. 21. X. 15. Most már csak el kell döntened, hogy melyik vizsgára szeretnél felkészülni, és kezdődhet is a számvitel tanulás! Az összes pénzügyi szakképzés vizsgaidőpontját tartalmazó táblázatot ide kattintva találod meg. Te mely időpontot szemelted ki? Oszd meg velünk a hozzászólásoknál.

Mérlegképes Könyvelő Vizsgaidőpontok

PwC's Academy Olyan képzéseket keres, amelyek megkönnyítik munkájához szükséges számviteli standardok ismeretét, vagy épp versenyképes, esetleg nemzetközi tudást szeretne szerezni ezen a területen? Oktatóink elméleti tudásukkal és több éves szakmai tapasztalatukkal, valamint a PwC nemzetközi tudásbázisának támogatásával segítenek a fejlődésben.

Mérlegképes vizsgaidőpontok Archives – Mérlegképes Tanoncok Oldala

Minden mérlegképes tanonc számára nagy kérdés, hogy mikor menjen el vizsgázni. Fel tud-e készülni egy adott vizsgaidőpontra. Te tudod, hogy mikor mész számvitelből vizsgázni az idén? Figyelj arra, hogy a régi és az új képzés vizsgaidőpontajai nem azonosak. Itt megtudhatod, hogy mely napokon lesz lehetőséged szakmai vizsgát tenni. Ha még a régi rendszerben kezdted, akkor ezeken a napokon vizsgázhatsz: (23/2008. (VIII. 8. ) PM. rendeletben előírt szakmai és vizsgakövetelmények szerinti időpontok) Pénzügyi ismeretek alkalmazása II. 3. III. VI. 10. 6. XI. Adózási ismeretek alkalmazása II. 4. 13. 11. 7. Számviteli – elemzési ismeretek alkalmazása II. 5. 14. Ellenőrzési ismeretek alkalmazása II. 9. Számvitel-szervezési ismeretek alkalmazása Cél a 2014-es sikeres számvitel vizsga? Az új rendszerben tanulóknak a vizsgaidőpontok: (27/2012. 27. )NGM rendeletben előírt szakmai és vizsgakövetelmények szerinti időpontok) Elemzési-ellenőrzési és adózási ismeretek gyakorlati feladatok I. This job listing has expired and may no longer be relevant!

Pénzügy, számviteli és IFRS képzések

Mérlegképes könyvelő vizsgaidőpontok 2014-ben + Szerző: | Vizsga infók Minden mérlegképes tanonc számára nagy kérdés, hogy mikor menjen el vizsgázni. Fel tud-e készülni egy adott vizsgaidőpontra. Te tudod, hogy mikor mész számvitelből vizsgázni az idén? Figyelj arra, hogy a régi és az új képzés vizsgaidőpontajai nem azonosak. Itt... Mérlegképes könyvelő vizsganaptár 2013 Lehoczki Mónika + Szerző: | Érdekes infók, Számvitel, Vizsga infók Te eldöntötted már, hogy mikor mész vizsgázni az idén? Tudtad, hogy 2013-ban minden hónapban van vizsgalehetőség? Itt megtudhatod, hogy mely napokon lesz lehetőséged szakmai vizsgát tenni. Ezek alapján már tervezheted is, hogy mely időpontra tudsz felkészülni. Ha már...

Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum : Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Mérlegképes könyvelő vizsgaidőpontok 2014-ben – Mérlegképes Tanoncok Oldala

  1. Szálinger ferenc kaposvár
  2. Ingyenes parkolás győr
  3. Eladó telek érd judit utca
  4. Egyetemi Gimnázium, Ferenc József Nevelőintézet | egykor.hu
  5. Mérlegképes Könyvelő Vizsgaidőpontok

Vizsgaidőpontok | Kaposbroker.hu

Vállalkozási mérlegképes könyvelő Kihagyás Vállalkozási mérlegképes könyvelő OKTKER-Szabina 2021-08-03T08:34:43+01:00 Vállalkozási mérlegképes könyvelő: (Államilag engedélyezett programkövetelmény alapján megvalósuló képzés) Képzés azonosító: 04115002 Képzés óraszáma: 510 óra Képzésbe való bekapcsolódás feltételei: érettségi végzettség Képzési díj: 510. 000 Ft A képzés során megszerezhető dokumentum: tanúsítvány Képzési napok: hétköznap délutánonként vagy/és szombat délelőttönként Vizsgainformáció: A hallgatók a képzés végét követően képesítővizsgára jelentkezhetnek. A képesítővizsgát nem a képző, hanem független akkreditált vizsgaközpont szervezi. Képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A képzés sikeres elvégzését igazoló a képző által kiállított tanúsítvány. Abban az esetben megszerezhető, ha a megengedett hiányzást nem lépi túl a résztvevő. 1. Írásbeli vizsga: Pénzügyi számvitel és pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése (központi írásbeli feladatlap) A) Pénzügyi számvitel B) Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése 2.